![]() |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü Alıntı:
- Şâhid olun ki, ben şehîdim, buyurdu. Bu sırada, âsîler duvarı atlayarak içeri girdiler. Hz. Osman Kurân-ı kerîm okurken, saldırıp şehîd ettiler. Son nefesini verirken şöyle duâ etti: - Yâ Rabbî, Ümmet-i Muhammedi, tefrikadan, fitneden koru! alıntıdır |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü nurşen diğer soruların cevabı doğru |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü Sair olanHz.........ilk zamanlarda Efendimizin aleyhinde yazilar yaziyordu... pisman olduktan sonra Medineye Efendimizn huzuruna cikib islami kabul ettiler.... Efendimize ..... (meshur)kaside-i okudular Efendimiizde bu durumu cok sevdiler hirkalarini cikarib buyur giy Hz......... dedikleri sahabe kimdir..???. alıntıdır |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü nurşen yenidoğuş.net diye bir site buldum konu soru-cevapla sahabelerin hayatı konusundan soruları sordum ben burda ve face tüm diyanet personeli sitesinde de sordum sen de bak istersen |
Tamam Göknur verdiğin siteye de bakarım. Biraz önce Arapça kursundan geldim. Sitemizin üyeleriyle katıldığımız bir kurs. Naide bildik hoca Arapça kursunu bana ve misk adlı üyemize Allah rızası için öğretiyor. Ayrıca İlahiyat Arapçası içinde eğitim verecek, gönül isterdi ki, bütün bayan talebeler yararlansın. Ama eğer İzmir'de ikamet edenler varsa faydalanabilirler. |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü ]Sair olanHz.Kab bin Züheyr........ilk zamanlarda Efendimizin aleyhinde yazilar yaziyordu... pisman olduktan sonra Medineye Efendimizn huzuruna cikib islami kabul ettiler.... Efendimize .kaside-i bürde.... (meshur)kaside-i okudular Efendimiizde bu durumu cok sevdiler hirkalarini cikarib buyur giy Hz......... dedikleri sahabe kimdir..???. alıntıdır Kab bin ZÜHEYR... |
Göknur ben verdiğin siteyi bulamadım. Ya inşaat firması çıkıyor ya da gazete sitesi , bir link varsa verir misin? |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü Soru; Tehrir sıfatı aşağıdakilerden hangi harfde bulunur? a. ra b. ğayın c. cim d. nun |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü Soru; Kelam, lafız ve mana yönünden tamamlanmakla beraber yine de kendinden sonrası ile anlam bakımından alakası olan yerlerde yapılan vakf hangisidir? a. Vakf-ı tam b. Vakf-ı kafi c. Vakf-ı hasen d. Vakf-ı kabih |
Cevap: DHBT soru-cevap bölümü [QUOTE=nurşen35;357019][SIZE=3]Soru; Tehrir sıfatı aşağıdakilerden hangi harfde bulunur? a. ra b. ğayın c. cim d. nun a.ra [QUOTE=nurşen35;357020][SIZE=3]Soru; Kelam, lafız ve mana yönünden tamamlanmakla beraber yine de kendinden sonrası ile anlam bakımından alakası olan yerlerde yapılan vakf hangisidir? a. Vakf-ı tam b. Vakf-ı kafi c. Vakf-ı hasen d. Vakf-ı kabih b..vakfı kafi] |
SAAT: 03:42 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.