![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? [QUOTE=Çeşmi;178525]Ben bugün girdim mülakata vasıl hemzesi ve katı hemzesi sordular uhud savaşı önce kazanılmısken sonra neden kaybedildi dediler inşirah süresini ve nebe süresinin bir kısmını okutular başka arkadaşlara yasin 3 -4 sayfalardan okumuşlar pey. Hanımları çocuklarını sormuşlar harf Hangi ilde girdiniz ?? Alıntı:
dudak talimi artı puan getirir ama illa da istemezler. Yoksa çoğu kişi elenir. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? [QUOTE=Ravza'm;178552]Evet abi, dün sorulan soruları topladım . Ağzı-Açık000 Yüzüne okuma güzelse sıkmıyolarmış, kötüyse elemek için her soruyu soruyolarmış ArO* BU GÜZEL HABER İŞTE hyyyyy TABİİ HER KOMİSYON AYNI İNSİYATİFİ GÖSTERİR Mİ O DA BİLİNMEZ. HEPPİMİZİN HAKKINDA HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH..... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? [QUOTE=HACIYSK;178567] Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? arkadaşlar benim mülakatım da haziranın 6 sında. yalnız anlamadığım şu;hemen orda mülakat yerinde mi söylüyolar geçip geçmediğini...çünkü ben haziranın 7sinde memlekete yolcuyum...sonuçları nasıl öğreniceğimi bilmiyorum. mülakata giren kardeşlerim cevap yazarlarsa çok sevinirim... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Arkadaşım 2009da da girmiştim.sonuçlar 15- 20 gün sonra internetten açıklanıyor. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? sağolasın... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Bu gün sınava giren arkadaşlarımızın sınavı iyi geçmiştir inşaallah.???düşünceli000 |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ravzam talibetün ablam naptınız?? |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Zorluyolar yaa, Harflerin sıfatlarına, mahreçlerine tanımlarına iyi çalışınn.. |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Ravza'm kardeşim sen nerede girdin sınava?Bende nasipse yarın gireceğim, pendik Haseki'de. hafızım.Hafızlıktan falan soruyorlar mı?İlmihal falan? |
SAAT: 03:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.