![]() |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Alıntı:
|
çok sevindim arkadaşım,tebrik ederimc*alkış000darısı ravzam ve diğer arkadaşların başına ,nasılsın,hamilelik dönemin nasıl geçiyor,bi sıkıntı yoktur inşallah.1000 kişide 25. olmuşsun süppersin,farkatmışsın ,ne diyeyim fazlası var eksiği yok.rabbim yolunu açsın, |
inşallah diğer sözlü mülakattan da geçeriz arkadaşlar inşallah |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? s.a arkadaşlar çok tuhaf benim arkadaşımda hafız lakin hiç hafızlıktan değil normal diğer kişilere sorduklarından almışlar |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? ayy arkadaşlar çok heyecanlıyım yarından itibaren 3 gün müftülükte eğitim semineri verilecek herhalde sonraki hafta çalışmaya başlayacağım benim için dua edin rabbim hakkıyla öğretebilmeyi nasip etsin |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Tebrik ederim talibetün kardeşim :) Yaz dönemi için çalışma şartları hakkında bilgin var mı acaba? |
Allah razı olsun unutmadığın için mahcup000 Alıntı:
|
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Selamu aleykum arkadaşlar yeterlilik mülakat sonuçları açıklanmış..haberiniz olsun...hamdolsun ben almışım..iyi haberlerinizi bekliyorum... |
Cevap: yeterlik sonrasında mülakata nasıl hazırlanacağız? Hayırlı olsun HACIYSK abi Ben 65'te kalmışım uzgn |
|
SAAT: 06:09 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.