![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
amn* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü önce harflerin sıfatları kesinlikle çıkması kuvvetli çalıştınız mı? |
dhbt soru cevaptan devam edelim.... Bu sorularını merak ediyorum. Sen anlat biz dinleyelim.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü abla dhbt sorularından harflerin mahreçlerinden çıkar mesela sad harfi harfin hangi sıfatıdır diye sorarlar:itbak olacak |
Cevap: DHBT İstişare bölümü geçen sınavlarda harflerin sıfatlarını sormuşlardı çok uzun ama çalışın |
Pekala bu sayfadan devam edelim. Gelebilecek konuları bize anlatabildiğin kadarıyla dinliyoruz. En önemli olanlardan başlarsan iyi olur :):) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü izlak ve ismat tekrir tefhim safir bunlara birr bakın derim |
Cevap: DHBT İstişare bölümü şimdi cuma namazıyla bayram namazı cok karıştırıyorum ve hep çıkar bunu işleyelim: cuma namazı ....öncesi ........ hutbe dinlemek .farz............dır bayram namazı.....sonrası.............hutbe dinlemek ................sunnettir.........dır .tekbiri.....zevaid.................dır hutbeyi ayakta okumak .......vaciptir......................dır bakalım bilebilecek misiniz? |
Bayram ve Cuma namazlarına katılmayınca ve pratik de olmayınca cevaplarda yanlış oluyor :) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Ben bilemedim |
SAAT: 05:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.