![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü abla bu kesin sorulur çok karıştırılıyor ben karıştırılan şeylerin notlarını aldım bunları ezberle |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Bayanları pek ilgilendirmediğini düşünerek pek bu konularda araştırmalarımız olmuyor. Canın sağolsun , benimde verdiğim cevap doğru değil zaten. Doğrusunu biraz sonra öğreniriz. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü hutbe 2 kısım 1. kısım:hamd,salevat,kelimei şehadet,kısa konuşma 2.kısım:hamd,salevat,dua bu da önemli |
Cevap: DHBT İstişare bölümü hitabet türleri:siyasi,askeri,akademik,hukuki ,dini bu da çıkacak gibi sanki |
Cevap: DHBT İstişare bölümü şimdi cenaze olayını pek bilen olmaz diye sorarlar kamis(gömlek),izar ve lifafe erkekler kamis,izar,lifafe,başörtüsü ve göğüs örtüsü kadınlar bunların anlamlarına bakın karıştırırlar diye gıcıklığına sorarlar |
Cevap: DHBT İstişare bölümü özellikle derler ki bakalım erkekler bayanların bayanlar da erkeklerin hükümlerinde bilgili mi diye şaşırtırlar adamı |
Cevap: DHBT İstişare bölümü rivayet tefsiri :yorumsuz anlatım dirayet tefsiri:yorumlu aklıma diyanet geliyor |
Cevap: DHBT İstişare bölümü mute savaşı:saatül usre(zorluk) Abdullah bin cüdanın evinde hılful fudul cemiyeti kurulmuş |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Güzel şifrelemişsin . evet000 |
Cevap: DHBT İstişare bölümü şimdi zekattan sorarlar maden :5 bal:10 toprak:20 sanayi :25 diye ezberlemek akılda kalıyor yani maden,bal,toprak sanayi küçükten büyüğe doğru |
SAAT: 02:30 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.