![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü diyanet büyük bir kadro açacakmış diye biliyorum ben öyle değilse biz boşuna ümitlenmiyelim o zaman ... bu sınava o kadar kişi giripte 70 kişi alırlarsa yazık derim.. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu sınavın sonucu 2 yıl geçerli değil mi? 2 yıl içinde başka alımlar da olur elbet. Haksızlık yapmazlarsa asıl seçme işlemi mülakattır. Kıraati ezberi ,ilmihal bilgisi iyi olan seçilir. Düşük alan üzülmesin bence çağrıldığı taktirde ,yukarıda saydıklarım konusunda yeterli ise korkmasın. |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bence bu sınav bilmece işine döndü....kazananı çok kaybedeni yok cevap:dhbt |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
inşallah mülakata hazırlanalım o zaman... 90 alan kişi kim bilir mülakatta kaybeder 60 alan kişi kazanır bu sınav inişli çıkışlıgülümseyen000 |
msl* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü QUOTE=ilahiyatçı 1;359271]Mülakata çağırma diye birşey var mı bilmiyorumdüşünceli000 geçen sene alim olduğunda müftülüğe başvuruluyor. Başvurulara göre puanı yüksek olanlardan çağırıyorlar 3 katınana kadar Mülakat puanına göre ise atama oluyordu . ben başvurmuştum ama çağrılmadım. bence bu yıl yine bu şekilde olur.[/QUOTE]msl*msl*msl* Rabbim böyle sonuçları tüm isteyenlere versin inşallah |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Rabbim tüm çalışan kardeşlerimizi yüzü gülenlerden eylesin inşallah varsa nasip olur gider yoksa nasip ne yapsak boş |
Tebrik ederim eymeen, bu sınavın kazananı kaybedeni ancak mülakatta belli olacak Uzun zamandır bizimle değildin, hsgldn Kpss sonuçların nasıl ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü her sene yeterlilik sınavı olduğundan sıra gelmemesi normal bu kez 2 yıl süreyle bildiğim kadar sınav olmazsa sıra 40 'a kadar gelir diye dülşünüyorum.. |
amin .. |
SAAT: 05:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.