![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
Tebrik ederim mehmet akif , çok stres yapmıştın, notun iyi c* |
Hayırlısı olsun, msl* Tebrik ediyorum hocam evet000 |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] burda sayısal veriler var arkadaşlar |
|
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü arkadaşlar ben batmışım yaa. 65 almısım dhbt2 cok kotu yerlerdeyim resmen.. |
Allah'ü Teala'nın izniyle yolumuz hiç bir zaman kapanmaz, bende buna inanıyorum :) |
Lalü , üzülmeni gerektirecek bir durum yok birtanem , sakın üzülme mahcup000 Elimizden geleni yaptık, nasibimizde ne varsa onu yaşayacağız. Benimde puanım düşük seninle aynı sayılır 66 aldım. Hiç kimse kendini yıpratmasın, ben hep derim ya nasipte varsa azıcık bir puanla bile olsa o nasibin gelir bulur seni, Rabbimizin kapıları çok Elhamdülillah bir kapısı muhakkak açılır bizlerede Şimdi İlahiyat derslerine sarılma vakti. c* |
Fahri kuran kursu öğreticisi kadrolu değil galiba..Yani fahriler de bu son sınava göre mi mülakata çağrılıyor. Sizin ayrıcalığınız yok mu? Kusura bakmayın sorularım için. Ama doğru bilgiye ulaşmak çok zor. O yüzden bu işin içinde olanlardan bilgi almak daha doğru. Allah razı olsun |
SAAT: 05:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.