![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
|
|
|
|
Ve Aleyküm selam makber gülü Tebrikler , hayırlısı olsun. Gel artık da bu özlem bitsin karşılıklı sohbet edelim. c* c* |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bundan sonrası nasıl olacak diyanet bizi mulakata mı çağıracak yoksa sadece kpss tercihlerini mi yapacağız..birde mülakata 25.000 ile 30000 arası kişi çağırılacak diyorlar siz ne düşünüyorsunuz acaba? |
O Kadar insanı yerleştirecek kadro var mı? Bana rakam çok fazla geldi ... Çağrılan kişilerin yarısından fazlası eleniyor ama bir dönem için fazla diye düşünüyorum. |
Başvurulara göre puanı yüksek olanlardan çağırıyorlar 3 katınana kadar Mülakat puanına göre ise atama oluyordu . ben başvurmuştum ama çağrılmadım. bence bu yıl yine bu şekilde olur. |
Sonucun için demsl*czk* Rabbim hepimiz için en hayırlı ne ise onu nasip etsin. Nasip ettiğinden de gönlümüzü razı eylesin |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Bu durumda mülakata çağrılacakmış gibi hazırlık yaptığımızı düşünelim. Tecrübeli hocalarımız , bizlere nasıl bir yol izleyeceğimiz konusunda bilgi verebilirler mi? |
SAAT: 05:10 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.