![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü benim sınav pazartesiymiş inşallah pazartesi günü bir türlü gelmek bilmeyen mülakata gireceğim.. bugün kuran kursunda hocam bana güzel okudun dedi beğendi ama da harfine ta diyor banada deme diyor besmelede yanlış anlam veriyormuşuz diye..bende bilemedim araştırdım bir yerde tabut dediğimiz ta gibi çıkacak yazıyordu... songül abla göreve başladı hatta ben songul ablayı sorularımla çok yordum Allah ondan razı olsun her seferinde yardımcı oldu bana... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: DHBT İstişare bölümü birde bu (DA) harfini ed diye cezimli okusak dal harfi gibi okumamak için ne yapmalıyız? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
dal harfinde ed derken dil üst dişlerin ucuna yakın kısma yavaşça dokunur aynaya bakarak iki harfi de çıkarmaya çalış. dudaklarının nasıl değiştiğine bak |
Cevap: DHBT İstişare bölümü bu harfleri günlük hayatta çıkarmadığımız için zor oluyor.. ayna karşısı güzel bir fikir denedim ..ha harfinde alt çene gidip geliyor sanki değil mi? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü istişareden istişareye s.a arkadaşlar :) dhbt kitabı almayı düşünüyorum yeni sisteme uygun hangi kitabı önerirsiniz acaba ? |
Cevap: DHBT İstişare bölümü sevda dhbt sınavından kaç aldın en son 90 hedefine yakın mısın |
Cevap: DHBT İstişare bölümü aleykum selam dhbt :72 bakalım 90 hedefim için çalışmak lazım ve ben daha hiç başlamadım...inşallah hakkıyla okuyan kazanır bu sınavı .... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü inşAllah kaynak kitabı aldın mı sevdacım ihtiyac uzaktan eğitim haricinde nasıl bir hazırlık içinde olacaksın |
Cevap: DHBT İstişare bölümü önerebileceğiniz dhbt kitabı var mı arkadaşlar ? |
SAAT: 02:37 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.