![]() |
bende giricem inşallah Rabbimin izniyle.günlük hayattaki işlerimi yoluna koyayım başlıcam çalışmalara inşallh. |
Alıntı:
|
Bende gireceğim dhbt ye öncelikli olarak kpss çalışacağım tarih coğrafya vatandaşlık ders notlarını aldım bu kitapları bitirdiğimde inşallah dhbt2 konu anlatım kitabı alıp başlayacağım hayırlısı ile |
Alıntı:
Sınav zaten kasım ayında olduğundan vakit kalacak mı ki ? Çok dar zamana bırakmıyor musunuz ? DHBT-2 derken hangi kaynakları alacaksınız ? |
Alıntı:
kpss ye lisans düzeyinde girdiğim için dhbt de mecburen lisans düzeyinde olacak o yüzden korkuyorum biraz.hayırlısı bakalım artık.(: |
Alıntı:
|
Alıntı:
DHBT'ye gelirsek açıkçası DHBT ile ilgili pek bir malumatım yok ve bana verilen bilgi de lisanslılarla eşdeğer olacağımız yönünde... Bu da haliyle sınavın bir nebze zor olacağını gösteriyor. Kaynak olarak düşünceniz nedir? |
Alıntı:
O dediğiniz kitabın methini biraz duymuştum ama nereden temin edebiliriz? Siz sitesinden mi satın aldınız acaba? Ben Murat Yayınları'nın kitabını almayı düşünüyorum bakalım ve inanın doğru mu yapıyorum ondan da emin değilim, çünkü sınav hakkında pek bir malumatım yok, hangi yayın daha verimli olur, tam bilmiyorum açıkçası uzgn |
Alıntı:
|
Alıntı:
Murat Yayınları ne kadar faydalı bilmiyorum ama en azından tanınmış yayıncı diye söyledim. Elimde ön lisans yine Murat'ın yardımcı kitapları mevcut, bakalım ne kadar faydalı olacaktır...? |
SAAT: 05:02 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.