![]() |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Alıntı:
verayy seni merak ediyoruz. Mülakatın nasıl geçti, bizi merakta bırakma mahcup000 |
6 kişi alınacakmış. 41 kişi başvurmuş. Çoğu hafız ve imam hatip mezunuymuş Ön lisans pek yoktu dedi.En yüksek DHBT 76 puanmış. 2-3 satır yüzünden Kur'an okumuş.Okuduğu yerden tecvit sormuşlar Hangi ezberlerin var demişler. Nebe suresinin 2. sayfasından sormuşlar Allah'ın Zati ve subuti sıfatlarını sormuşlar bir kaç özel soru sormuşlar Aklımda kalanlar bunlar |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Nurşen seni merakta bırakmamak için cevap verdim. Bakalım Veray'ın anlattıklarının ne kadarını nakledebilmişim. Acaba Veray bana kaç puan verecek |
Alıntı:
Ben bu kadar bilgiyi bir solukta aktaramazdım. :):) ArO* İnşallah verayy bize hayırlı haberler verir... |
Cevap: DHBT İstişare bölümü selamünaleyküm arkadaşlar ben mülakat için nereye başvuracağımı bilmiyorum yardımcı olursanız bilgi verirseniz sevinirim :))) |
Siz hangi ildesiniz? Eğer İstanbuldaysanız başvuru 14 kasımda bitiyor. Halledemezseniz. yardımcı olurum. |
|
Cevap: DHBT İstişare bölümü bende verayı merak ettim imdi..ne hissetti acaba:) |
Cevap: DHBT İstişare bölümü Arkadaslar il muftulukleri ilana cikiyor degil mi, Gecici ogreticilik icin |
|
SAAT: 07:24 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.