![]() |
Mavi pusulaya dakikalar kaldı ..her nerede iseniz takın kulaklıkları edebiyat deryasında yön bulmaya gidiyoruz:) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kpss dgs öabt yorgunları...haydin mavi pusulaya...herkesin sevdiği ,severek dinlediği şair ve yazarımız İbrahim İnecikle pusulanızı mavi pusulaya çevirin..iyi dinletiler efendim...bir şiir gerek şimdi bize birde demli çay...c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bugün günlerden mavi pusula:):) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İbrahim İnecik le şiir tadında ve kıvamında bir aksam diliyorum...bizim içinde istekte bulunursanız sevinirizevet000 |
Alıntı:
Mavi pusula zamanı şimdi.. Dostlar radyo başına hep beraber..klpp/ |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Fısıldanacak cümle dilde durmaz... Perşembe saat 21:00 'de Bizim Radyo'da başlıyoruz efendim Mavi Pusula'ya .... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yeni yayin döneminde yeni yayın saatiyle bizlerle..Buluşmak uzerecicekver [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Facebook ahalisiyle birlikte mavi pusuladayiz Persembe saat 21:00 da...medineweb çıkartması yapalım ehli medineweb/cic/ek/te/sli/m [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bu gece saat 21:00'de 104.4 İstanbul Bizim Radyo'da Mavi Pusula kaldığı yerden devam edecek... bekleriz. |
Hangi şiiri isteyelim..Kim için hangi şiir olsun..İstek birakin..Isteyelim..İsteyenin bir yuzü kara okumazsa Ibrahim Inecik'in artik yaaniii/cic/ek/ Istekleri alalim... Radyo dinlicez bu akşam/cic/ek/ |
Mavi pusuladamiyiz medineweb.. Elbette mavi pusuladayizewet000 İyi yayinlar diliyoruz sayin İnecik. Sizinleyiz.../cic/ek/ |
Yeniden başlıyoruz mavi pusulaya/cic/ek/ |
SAAT: 04:23 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.