![]() |
Haydi Mavi Pusulaya:) Selamun aleyküm arkadşlar yazarımız''İBRAHİM İNECİK''in sunduğu'' MAVİ PUSULA''programı bizim radyoda saat 21:00 'de katılım yapacak olan arkadaşlara imzalı ''nasibin kadardır aşk '' kitabını armağan edecekler kendileri ...katılımlarınızı gerek faceden gerekse twitter hesabından yorum yazarakda sağlayabilirsiniz..selametle |
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) :) teşekkürler... ilk şiir Mona Rosa... burada olan herkese armağan olsun ... |
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) Alıntı:
|
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) Mihrinaz hocam yayinda kesintiler olmuş zmn zmn saniyorum sebebide periskopla yayin denemesinden dolayi ..mavi pusula'ya geri sayim başladi yazarimiz'dan istekde bulunmaya ne dersiniz.Buyrun o zaman [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] :) |
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) Alıntı:
|
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) yeni gördüm af ola :) ilk şiir sizlere :) |
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) Şu anda.."sen istanbul kokardın"şiirini dinliyoruz..butün foruma gelsinc* |
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) Oysa ben sana istanbul derdim...onun kadar dedirn ve yalnız sevdim))) lilaevet000.program şahane evet000 |
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) Ve aleyküm selam(: |
Cevap: Haydi Mavi Pusulaya:) Medineweb ailesi ,mihrinaz ve bendeniz aleyna aleykümselam diyoruz... |
SAAT: 18:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.