![]() |
Nurullah Genç/Gülnâre... Iyi dinlemeler efenim |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sessiz ol.giderken aşk arka odamda uyuyakalmis şiiri cok guzel olurdu..Özleme.dair... |
Ve Mavi Ölüm... |
ervah-ı ezelden levh ü kalemden bu benim bahtımı kara yazdılar gönül perişandır alev-i alemde bir günümü yüz bin zara yazdılar* gönül gülşeninde har oldu deyu hasretlik ismimde var oldu deyu sevdiğim, sevdiğin pır oldu deyu erbab-ı garezler yare yazdılar* Erzurumlu Summani.. Ağziniza yureginize saglik |
Selamimiz alinmistir dostlarcicekver Teşekkur ederiz sayın İnecik..Siradaki şiiri beklemedeyiz... Bakalim ne geliyor medineweb e/cic/ek/ |
Sizi bilmem ama en en sevdigim şiirlerden birisi geldi dostlar... Nurullah Genç ve Siyah Gözlerine benide götür... Bu siir su anda sadece mavi pusulada...çokk guzel.. Turnalar kaliyor ben gidiyorum.. Avareyim asudeyim.yorgunum.. Bilmiyorum.neden sana vurgunum... |
/cic/ek/ [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
İbrahim inecik 'le yayındayız.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Instagram takipte.. Hemen facebook mahallesinden de selam verelim mavi pusulaya.. Medineweb forum ailesinden selamlar iyi yayinlar Sayın İnecik/cic/ek/ |
Hangi şiirleri isteyelim medineweb ailesi |
SAAT: 15:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.