![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
BİLİNMEZ DUA DİLENCİSİ REMLE |
Cevap: 3 üye 3 yorum BİLİNMEZ : severim hemşerimi DUA DİLENCİSİ : akıllı abla REMLE :kızdırmayın yeter abdulmelik yitksevda deli ferdi |
Cevap: 3 üye 3 yorum gece bekçisigülümseyen000 sitenin güvenliği gece benden sorumlugülümseyen000.tebessüm ablama gelince değerli insanların sağ kolu olabildysem ne güzel(: |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=Dur_Hele;257405]BİLİNMEZ : severim hemşerimi DUA DİLENCİSİ : akıllı abla REMLE :kızdırmayın yeter abdulmelik güvenilir,saygın,net bir abimiz yitksevda kurana sımsıkı sarılmış,davasını kanının son damlasına kadar haykıracak hocamız deli ferdidünyada bir deliler birde veliler yaşarmış,gerisi yaşadığını zannedermiş:)ilmini delilikle kamufle eden ve ne yazıkki anlayamadığımız abimiz..:) su damlası esmanur suhtem |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=mihrinaz;257427] Alıntı:
su damlası: dua çınarı gölgesinde olan duasında nasibini alır.:):) esmanur: forumdaki genç bacılarımızın bilge ablası.Gorüslerine hep saygım vardır.:):) suhtem:bülbül yüregiyle insanlara nese saçan kardeşimiz.:):) Tebessüm mihrinaz Esadullah |
Cevap: 3 üye 3 yorum [QUOTE=MusabBinumeyr;257555] Alıntı:
Tebessüm "Pek tanımıyorum bir yorum yapamayacağım." Mihrinaz "Bildiğim kadarıyla İlahiyat Öğrencisi." Esadullah "Yazılarından gördüğüm kadarıyla, Benim gibi Ehlibeyt Aşığı, Ali Taraftarı, Tasavvuf Bilgisine sahip bir kardeşimiz." Yitiksevda enderhafızım medineweb |
Cevap: 3 üye 3 yorum Yitiksevda -davasında çok net ve paylaşımlarında üslubuna bir okadar dikkat eden abimiz,hocamız enderhafızım-sayesinde muhteşem parçalar dinlediğim ve dinledikçe dua ettiğim editim medineweb -çok saygılı,latif ve tüm formun sevdiği bir editimiz nesli nur makbergülü fecr |
Cevap: 3 üye 3 yorum nesli nur = o bambaşka biri,benim bi denem, sevecen, can kardeşim (: makbergülü = siteden siteye koşuşturuyo :) fecr = forumun kıymetli ulemasından suhtem kübra-y tebessüm |
suhtem ayın editörü :) kübra-y cıvıl cıvıl bi üyemiz maşaAllah :):) tebessüm kübra dan alttab kalır yanı yok :):) mihrinaz mehmet akif2 nisareyyan |
mehmet akif2: bilgi küpü olur kendisi yorumlarından bir kez olsun kötü bir söze işitmedim:):) nisareyyan: kendisini bu aralar girdiğini gördüm genç beyin :):) muuskem dua dilencisi ayşe yüsra |
SAAT: 20:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.