![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Yaptığiniz Yorumdan Ötürü ALLAH razı olsun Hocam Yalnız Ebu Ducane abiye yaptığınız Duayi bnde Isterim :) |
Alıntı:
Medineweb EyMeN&TaLhA Allahın kulu_ |
Alıntı:
Su damlası Erol71 |
islami nesil eyvallah bilmukabele c*c*c*c* yorumun beni mutlu etti burda çok değerli kadirşinas arkadaşlarım var çok şükür |
Alıntı:
su damlası biricik arkadaşım insan görmeden birini sevebilir mi diyenlere inat gönül dostlarımdan biri esma nurum da mihrinazım songül ablam da öyle hepsinin yeri ayrı ayrı yüreğimde su damlam tabiri caizse acılar seni gönül şairi yapmış her paylaşımını takip ediyorum ve tanışmayı çok istiyorum c*c*c*c* erol 71 songül abla mihrinaz da benim aöf arkadaşlarım soru-cevap arkadaşlarım özet arkadaşlarım allah rızası için emeğini esirgemeyen herkesle paylaşan arkadaşlarım fazlası var ama tariff edemiyorum |
yeni kişileri bilmiyorum ama bildiğim isimlerden söyleyeyim nesli nur nurşen 35 fecr hocam |
Alıntı:
Alıntı:
nurşen 35 / önce yüreğime giren,sonra dostluğuna,arkadaşlığına doyamadığım ve asla bırakmıyacağım can arkadaşım..Rabbim bizi hiç ayırmasın c*c*c* fecr hocam / Duruşundan asla ödün vermeyen,asla çizgisinden çıkmayan ve kaliteli duruşuyla saygı duyduğum değerli Hocam... alperkara Fatıma_i zehra islaminesil |
alperkara :iyiki cuma hutbesi var..yoksa kendisini hic goremicez=)))hic alınmaca gücenmece yok hocam=))) Fatıma_i Zehra :geldi kendini sevdirdi sonrada gitti..guzel paylasımları vardı.aktif olması temennisiyle İslaminesil:medineweb ailesini cok seven,biran bile ayrı kalmayı aklından geçirmeyen,bu aralar sukuta bürünen,aynı sükunetle bekledigimiz kıymetli kardesimiz.her sükut hayra alamettirc*..hadi hayırlısı Abdulmelik Bilinmez Yitiksevda "))kolay gelsin))) |
bende yorum yapmak isterdim ama çok kimseyi burada tanıyacak kadar yorum yazamıyorum,,,,: ) |
Alıntı:
|
SAAT: 19:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.