![]() |
Cevap: 3 üye 3 yorum Alıntı:
incesızı makbergülü ravza'm |
Cevap: 3 üye 3 yorum serap-369: 2. sınıf öğrencilerinden azimli katılımcı biri incesızı: tatlı şekerlik ama gerektiği zaman tam bir fikir adamı makbergülü: 2. sınıf arasına yeni katılan çok sıcakkanlı ama çok aktif başarılı öğrenci ravza'm: 2. sınıfın emektarı ve en yüksek notlar alan öğrencisi çok da sevdiğim arkadaşım yitik sevda fecr muuskem |
Cevap: 3 üye 3 yorum MUHTEŞEM ÜÇLÜLER sizi gidi sizi |
yorumlar ve 3 üye ismi nerde sfhfgshsfhsgh |
yitik sevda : konu özetlerinde yolumu kolaylaştıran bir arkadaş ArO* fecr hocam :sitenin en hakiki hocası msl* ilmine gıbtayla bakılcak kadar bilgili bir abimiz evet000 muuskem : konularını ilgiyle okudum ama henüz forumda pek göremedim düşünceli000 taycan mihrinaz ebda2 (: yani bizim grubun muaalimleri gülümseyen000..diğer arkadaşlarıda yazacaktım lakin sınır 3 müş mahcup000 c* |
Cevap: 3 üye 3 yorum .. sizden önce verilmş şhslara yorum yaptıktan sora sizden sorakilerede yorum yapmaları için üç üye ismi vermeniz gerek (: ..sevgilerimle.)) |
mihrinaz ebda2 benim seçtiklerimde bu arkadaşlardı lakin fazla yorum yazınca arada kaynadı yazım galiba gülümseyen000 |
taycan: mehmt akften sora yorumlarıyla derslere motive eden güzel insan:) mihrinaz : esprilerine sesli güldğm arkadaş..(: ebda : kısa sürede tanıdğm kadarıyla nezaktli ve çk çlşkn biric* makber gülü yitiksevda suhtem:) |
Cevap: 3 üye 3 yorum suhtem sirace esma_nur hacıysk enderhafızımm yorumsuz :) |
suhtem bir iki ileti önce konunun içeriğini açıklamış ama yine yazayım :):) sizden önce yazmış olan kişinin yorum yapılması için önerdiği 3 üye hakkındaki yorumunuzu yapıp yorumlanması için 3 üye ismi vermeniz lazımltfn52 |
SAAT: 00:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.