![]() |
Alıntı:
Allahın kulu Su damlası Fecr |
Alıntı:
Nebevi sevda Nurşen35 |
Alıntı:
Nebevi sevda / kalemi kuvvetli saygıdeğer abimiz 🌿 Nurşen35 / Benim için çok değerli özü sözü bir can dostum cicekver unutmak mı asla c* Beklemek mi her daim beklediğim can dediğim 😔 Esma _Nur Sükutu -Ezber ÂlâLeyl.. |
Esma _Nur : no kompleks, no ego. kıymetlimisss değerlimisss[emoji272] Sükutu -Ezber : O bizi sever biz de O'nu[emoji272] ÂlâLeyl : Ciddiyeti seven üyemiz :) Buyurun yorumlayın; Filistin: Esadullah: |
Alıntı:
Var güzellik kattığı kadar espirisiyle tebessüm ettiren üyemiz ..(Ayrıca degerli yüregimde) Esadullah / kalemi kuvvetli , gözümüzün aradığı biri.. Bir zamanlar medineweb üyelerine şiir yazmıştı 😊 Gelir mi gelir 🌿 Sanki 3. Üye de olacaktı 🤔 Kısmeti yokmuş 🍃🌹🍃 Ali 70 Allahın kulu Abdulmelik |
Alıntı:
Allahın kulu hatim yaptıktan sonra kayboldu yinemi başlatsak acaba belki gelirc* Abdulmelik medine kurallarıyla forum güven ortamını sağlamış saygıdeğer kişic* Bilmediklerimi sorayım daha iyi olur :) Alperkara Nurşen35 Sükutu ezber |
Alıntı:
Alperkara / Hocam sessizliğin sessizi bir görünür pir görunür ..Gelse eli bol çok iş çıkaracak da gülümseyen000 Karşıdan bakıp biri bana mı seslendi diyip gitmesi.. İşi rast gitsin , şaka da söylesem yaptıkları degerli ..Teşekkürler Alper hocam cicekver Nurşen35 / yazmakla bitiremem sanırım /cic/ek/ Benim için çok değerli her zaman da öyle olacak ......... Sükutu-Ezber / Hayatima anlam katan , yorumlarıyla bana huzur veren can dediğim cicekver.. Ben kısa yazsamda onlar ne dediğimi anlayan kisiler c* Karakartal Filistin Esmanur |
Alıntı:
Kara kartal = Sayenizde forum semalarını dolaşmayı ògrendi:):) Filistin = Yorumlarını beğendiğim, değerli ve karakterli bir üye Esmanur =asil, özgüveni yüksek,kendine has yorumları olan biridymdm Erkek olabilecegini bile düşünmüştüm :):):) Benim üyelerim Mihrinaz Fecr Abdulmelik |
Alıntı:
Fecr =uzun zamandır görünmeyen kayıplar listesindeki hocamız her zaman sorularımızı cevaplamıştır havada bırakmamışdır. Abdulmelik= Kendisi arada bir görünür eskiden daha sık değerli paylaşımlar yapardı şimdilerde gören hacı oluyor :) Hocalarımızdan Allah razı olsun emekleri büyük GÜLİSTANSARE ALPERKARA NURŞEN35 |
Alıntı:
Alperkara / Elinden her iş gelir gülümseyen000 Ses etmeyin yeter .. Bi ayak basabilse forma cicekver Nurşen35 / Hayatima girdiği için şükrettigim , Benim için cok değerli varlığı ile beni bütünleştiren can dediğim cicekver Slm ve sevgilerimi yolluyorum... Hırdavat Eymentalha Musabbinumeyr |
SAAT: 19:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.