![]() |
Hırdavat sessizdir, bizi sever biz de onuc* Eymentalha, forumda emeği çok.. selamı sabahı kesen hayırlımızc* Musabbinumeyr; ne güzel paylaşımlar yapardı. Bir seninkiler birde onun konuları insanın kimyasını bozuyordu.) Forumun romantik abisiydic* Bedia Ö. Tokel Nebevi Sevda Beytul Ahzan |
Alıntı:
Nurşen35 Sukutu ezber Allahın kulu |
Alıntı:
Sukutu ezber ateş böceği misali bi var bi yok Allahın kulu forumda var yorumlarda yokkimseye-soyleme000 Gülistansare Fecr su damlası |
Gülistansare: Forumun zarif üyesi. Arada da olsa gelir yorum yapar giderc* Fecr: Hocam özledik. Forumun öğrencileri mezun olunca Hocamızında yolu düşmez olduc* Su damlası: İnce duyguların hassas kalplerin ordunaryusu. Ondan başkası bilmez anlamaz. Öyle ince öyle hislic* Dua dilencisi Enderhafızım İslaminesil |
Alıntı:
Yoklugunu bana hiç bir zaman hissettirmeyen dert ortağım .. cicekver Enderhafızım / internet kurdu ..yeri geldi güldürdü yeri geldi susturdu .sonunda kendini de susturup inzivaya çektirdi gülümseyen000 InşaAllah görür umuduyla hyyyyy Islaminesil / Yazılarıyla hatıralarda kalan can dost cicekver Sükutu-Ezber Verda-i Ahber Ibrahim73 |
Alıntı:
Verdai Ahber, sayın İbrahim73 hep misafir olarak giriyorlar biliyorum ben .))selam olsun hepsinec* Esmanur Su damlası Mihrinaz yorumlayın bakalim bizidymdm |
Alıntı:
ESMANUR:Forumun güncel bakışa sahip, gençleri seven, gündemi takip eden, değerli üyesi. Eskiyi seven ama yenilikçi biri, forumun hacısı:):)cicekver SU DAMLASI: Kitap satırlarına sığmamış, forum sayfalarından taşmışcicekver. Bunca düzlüğün, duygu yoksunluğun içinde yoğun duyguları serum gibi kanımıza karıştırıyor. Sitenin ilacı bencec* MİHRİNAZ: Esprili yönüne çok az denk gelmiş olmam şansızlıkgülümseyen000 Rencide etmeyen mizahı, kararlılığı, buraya olan baglılığı, güvenilirliği ile her forumun keşke bizim sitede yönetici olsaymış dediği şahane ablaalkış000 Bende sorayım Medine-web Kara Kartal :):) |
Alıntı:
Kara Kartal iyiki varsın forumun başka bir rengisin yorumlarını her zaman beğenirim c* |
Alıntı:
|
3 üye nerde kimi Yazicaz 😊 Bi ekliyiverin hele 😊 |
SAAT: 19:03 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.