![]() |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Sağlığım yerinde ve mutlu olduğum için rabbime hamdolsun..:):) |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Rabbim verdiğin nimetlerden geri koyma.Ayağımı yaraladım ve anladım ki rahat yürümek mükemmel bişiy bacaklarımı yaradan onlara güç veren rabbime bin şükür. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) ders çalışma gücü veren allahıma hamd olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) sizleri tanıdığım için rabbime şükürler olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Alıntı:
|
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Yüce RABBİM beni Müslüman olarak yarattığın, bu güzel ülkede yaşamayı nasip ettiğin,ve 5 tane değerli evlat verdiğin,bu ilerlemiş yaşımda fehmimi açıp bana bu tahsili nasip ettiğin için sana ebedi ve sonsuz şükürler olsun...(ayette belirtiyor Rabbim:size verdiğim nimetleri saymaya kalksanız sayamazsınız)aynen...o kadar çok şükredecek nimet varki!! |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) tüm dualarınıza canı gönülden Ecmain olsun.Banada dua edilenlere amin dedirten Rabbime Hamdu Senalar olsun. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Kainatın efendisini bizlere veren rabbimize hamdu senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Zatının sıfatının esmainın ef'alinin hudutsuzluğunca şükürler olsun YA RABBİ elhmskr |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) yavrumu kollayıp gözeten allahıma hamdü senalar olsun |
SAAT: 17:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.