![]()  |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  Sağlığım yerinde ve mutlu olduğum için rabbime hamdolsun..:):)   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  Rabbim verdiğin nimetlerden geri koyma.Ayağımı yaraladım ve anladım ki rahat yürümek mükemmel bişiy bacaklarımı yaradan onlara güç veren rabbime bin şükür.   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  ders çalışma gücü veren allahıma hamd olsun   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  sizleri tanıdığım için rabbime şükürler olsun   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  Alıntı:  
  |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  Yüce RABBİM beni Müslüman olarak yarattığın, bu güzel ülkede yaşamayı nasip ettiğin,ve 5 tane değerli evlat verdiğin,bu ilerlemiş yaşımda fehmimi açıp bana bu tahsili nasip ettiğin için sana ebedi ve sonsuz şükürler olsun...(ayette belirtiyor Rabbim:size verdiğim nimetleri saymaya kalksanız sayamazsınız)aynen...o kadar çok şükredecek nimet varki!!   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  tüm dualarınıza canı gönülden Ecmain olsun.Banada dua edilenlere amin dedirten Rabbime Hamdu Senalar olsun.   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  Kainatın efendisini bizlere veren rabbimize hamdu senalar olsun   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  Zatının sıfatının esmainın ef'alinin hudutsuzluğunca şükürler olsun YA RABBİ elhmskr   |  

Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :)  yavrumu kollayıp gözeten allahıma hamdü senalar olsun   |  
| SAAT: 08:48 | 
	vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.

User Alert System provided by 
		Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) - 
		vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.