![]() |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Herşey seninle vardır.Allah diyebildiğim için,şuan sana dua edebildiğim için,beni yarattığın için sana hamd ve şükürler olsun. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Şükürler olsun Rabbim...Kimsem yokken bana anne baba oldugun için.teşekkür ederim |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Hududsuz şükürler, nihayetsiz senalar olsun o Zât-ı Zülcelal'e ki; bizleri cehl-i mutlak derelerinden, isyan ve küfran bataklıklarından lütf u keremiyle çıkarıp, gözleri kamaştıran en parlak bir nura talebe etmiştir. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) şuan nefes alabildiğim ve bana annelik duygusunu yaşattığın için rabbim şükürler olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Allahım sana sonsuz şükür..bu dünyada bana bilerek kendini adını sonra da o mübarek insanın adını anmayı nasip ettin..önce senin sevgine ve affına daha sonrada habibim dediğin muhammed mustafa(sav)'in şefaatine bizleri layık eyle...amin. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Çok şükür. Aklıma gelen gelmeyen her nimet için şükür. Yerler gökler kadar, yarattıklarının adeti kadar, Rabbimizin razı olacağı kadar şükür. Hatta Rabbimiz razı olduktan sonra bile şükrümüz sonsuza kadar devam eder. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Elhamdülillah,Ak Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan,halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı oldu. |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) allah bize kafidir, o ne güzel vekildir. ali imran 173 şükürler olsun ki; böyle bir ayetle müjdelendik bizi kendisinden başka hiç kimseye muhtaç etmeyen rabbimize hamdü senalar olsun |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) bize kendisine şeksiz şüphesiz inanma nimetine veren RABBİMİZE HAMDU SENALAR OLSUN |
Cevap: Kimse şükretmeden çıkmasın :) Alıntı:
|
SAAT: 17:06 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.