![]() |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) bu arada Vanlıyım, Kürtçeyi biraz anlamakla birlikte, Kürt değilimuzgn |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) yanlış yazmışsın EyMeN&TaLhA idi sanırım:):)[/QUOTE] evet öyle(: şuan içinde bulunduğumuz durumu özetleyen deyimler çok aslında:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Alıntı:
kuyu meselesi... akıllılar çıkarmaya uğraşmasa...gülümseyen000 bu arada netice itibariyle güldürmüş oldu paylaşım:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) dur_hele Medinewebin en ve tek Hergelesi :) |
Alıntı:
Alıntı:
Medineweb baş editörüm suç duyurusu say bunu.çay-kahve000 |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Daldan dala ilginç... Burda Dur Hele derim... konularımdan rahatsızlığın varsa gereken mercilere dersin... her konuda yazı ve yorumum varsa kendi açtığım konu ve yazılarımdır... gereksiz kimsenin konusuna bilmediğim konu dışındaysa dallamasına varmam her kesin konusunda da yorum yapmam..taktir ederim geçerim.. |
ayrıca sana özel mesaj yazamıyorum sorun senden mi benden mi siteden mi kaynaklanıyor. |
özel mesajlara kapadım ondan özelden yazamıyorsun site ile alakalı bi sorun yok... avatarın anlamı stop abi... neye karşı stop (ileri gidenlere karşı ) kime karşı stop (haddini aşanlara karşı) niçin stop (durması gereken yerde Dur mayana karşı).. |
|
suç duyurusumu çay-kahve000 ben öyle bişey görmedim duymadım bilmiyorum gülümseyen000 |
SAAT: 09:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.