![]() |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) Alıntı:
Allah razı olsun hacı abim...Rahatsız etmeye geldik zaten,uykuları bölmeye geldik ,kafalardaki atadan babadan gelen uydurma dini yok etmeye geldik inşallah...PES etmek lügatımda yok,ne zamanki pes etdiğimi görürsen bilki rahatsız etdiğim için banlamışlardır bil.. Hayırla kalasın hacı abim... |
böyle rahatsızlıklara can kurban hocam banlamakda neymiş :):) siz yeterki sadece böyle rahatsız edin :):) |
Alıntı:
Alıntı:
düşünceli000 Hımmmm... Gerçi bakış açısına göre değişir ama pek hurafelere inanmam.7638jk4 Bana göre değil, size göre öyle...:):) Şuna gerici desene ya hu gülümseyen000 Dur Hele, forumun Galip Dervişi :):) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) umut628 SAYGIN İMAM QUOTE] dur-hele beni bi türlü katagorize edemedi. benim için ; fihima kavlani -iki görüşü var hangisine inanayım:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) kimseye yaranamadım gitti sopa000 |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) biz gene yokuz her zamanki gibi [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...]:) |
Cevap: Medineweb Enleri son versiyon :) nurşen35 EN DELİKANLI ÖĞRENCİSİ alkış000 nurşen ablamm; en çalışkan,en disiplinli,en cana yakın,en sözünde duran öğrenci ve öğretmen c* (tabi bir de en pembeyi seveni gülümseyen000 ) |
Bütün sırlarım ortaya döküldü gülümseyen000 Çalışkan mı ? ne çalışkanı az kaldı şurada haftaya finaller cümle aleme rezil olacağım gülümseyen000 gülümseyen000 |
|
İnsanın bir destekçisinin olması ne kadar güzel alkış000 Gurur duydum ablacığım sağol alkış000 Sadede gelelim, şimdi her şeyi söylemesi kolay bu final sonrası rezillik gerçekleştiği zaman ne yapacağız. Bence Medineweb forum bu iki üyesini unutsun, utançlarından kimseyle karşı karşıya gelmek istemeyeceklerdir , duyurulur..... gülümseyen000 gülümseyen000 gülümseyen000 |
SAAT: 09:49 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.