![]() |
Zor zamanlar için yetiştirildim[emoji28] kusur sorun hep sizde site tıkır tıkır[emoji28]Est efenim tabiki dile getirin sıkıntıları. İyi yaptıniz. Uzun zamandır düzeltmeye çalıştığımız chromenin ayağımıza çelme taktığı yerler var. Onları onarmaya, gidermeye çalışıyoruz. Yetebildiğimiz yerler var, yetemediğimiz yerde sizin anlayış ve hoşgörünüz artık[emoji4] Hiç beğeni yapamıyorum derseniz, herkeste aynısı olsa site kaynaklı bir sorun var derim ama bazen olması cihazınizla alakalı olabilir. İlk ve en basit çözüm òzsllikle otomat güncelleme yapamayan eski cihazlar için arka plan temizliği. Tamam kızma[emoji28] |
Alıntı:
|
Farkettimde İnsanları dinlemek ne büyük erdemmiş…Lütfen biri sizi muhatap alıp birşeylerini paylaşıyorsa adamakıllı dinleyin , bu derdi olur ,sevinci olur, kaygısı olur sözünü kesmeden yorum yapmadan dinleyinc* |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aklı bilir bir gun begeni yapabiliyorsam ikinci günü müsade etmiyo .. Begeniler gelince hepsini vermeye çalısıyorum . Demekki yorum yazmaya bağlı cicekver Farkettim ki bu teknoleji bizden akkıllı cy |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Farkettimde bugün dünya kediler günü buyrun kasıntı kedimizin ve diğerlerinin günü kutlu olsun.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Bir paket mama alıp ziyaretlerine gidilebilir:):) çok ciddi foto çekinmeyi sevmiyor herhalde :) |
Alıntı:
çok tatlıymış kediniz 😊 evinizde mi besliyosunuz ben de düşünüyorum beslemeyi |
Alıntı:
|
| SAAT: 01:41 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.