![]() |
farkettim de sevmek güzelmiş.... |
Bi de bugün Cuma oldu hayırlı cumalar... |
Farkettim de hasta olmadan sağlığın kıymetini bilmiyoruz... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. FARKETTİMDE FORUM BÜGÜN 8 BİNLERİ GEÇMİŞ BAŞ EDİTÖRÜM TATİLDEN DÖNDÜĞÜNÜZÜ BELLİ ETTİNİZ SİZE VE EKİBİNİZE msl*msl*msl* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Alıntı:
Farkettim ki; Medineweb başarisi hepimizin bütün ailenin emeğidir, gayretidir, hizmetidir...Her bir üyesine :sukran::sukran: |
Fark ettim de burada huzurlu oluyorum sebep olanlardan RABBİM razı olsun inşallah mübarekler,,,klpp/klpp/,,, /cic/ek//cic/ek/ |
Sayın Fahreddin Koca’nın,Ve tüm sağlıkçıların tırnağıyla kaza kaza,Hassasiyetle çalışarak korumaya çalıştığı,Bu izolasyon süreci dün gece gelen sokağa çıkma yasagi ile 2 saat içinde çöp oldu FARKETTİNİZ mi!!!!!! Hiçmi oruç tutmadınız..? Hiçmi aç insanları görmediniz..? Hiçmi eliniz una,suya degmedi ne idi bu abartı? Marsmallowlu luppo ile kola mıydı 2 günlük ihtiyacın? Midelrr doldukça beyinler işlevini kaybediyor malesef.. Ne olur; kendinize ve cevrenize bir iyilik yapıp, evde kalıp sakin kalıp Allah'a güvenmeyi ògrenin..O ne güzel Vekîl'dir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Farkettimde hepimiz menfaatimize göre Müslümanız [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Farkettim de bizim ev okul olmuş. Odalar sınıf olmuş. A oda11. B oda 6. C oda 4. D Salon büyük evlâd bazen ben E mutfak Kantinci Ahmet F koridor da elde tesbih ben bunalım volta atıyorum Farkettim de ev çok dilli bir kültüre dönmüş :) |
Farkettimde yağmurlar azaldı.rabbim en kısa zamanda yağmur bereketini etrafımıza yağdırsın ve biz aciz kullarını susuz bırakmasın.Amin. Allah’ım,bize yardım eden,içimize sinen,ferahlık veren,bol,yararlı her tarafı sulayan bereketli bir yağmur ihsan eyle. Allah’ım bizi yağmurla sula,bizi ümitlerini yitiren kimselerden eyleme. Allah’ım! Kullarda,illerde,ve diğer yaratıklarında da öyle bir sıkıntı öyle bir darlık var ki senden başkalarına arz edemeyiz. Ey yüce yaratıcımız, bizim için ekinleri bitir. sütlerimizi bollaştır. bizi göğün bereketlerinden sula. Bize yeryüzünün bereketlerinden ihsan eyle. Ey cömert kerem sahibi Allah’ımız biz senden mağfiret dileriz, şüphe yokki Sen bağışlayıcısın, bize gökten bol bol yağmurlar yağdır. Ey bağışlayıcı merhametli rabbimiz. |
SAAT: 15:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.