![]() |
Amin FARKETTİMDE @Allahın kulu_ üyemiz uzun aradan sonra gelmiş hoşgelmiş çokda iyi etmiş :) |
Alıntı:
Farkettimde zillet ittifakı yeni oyun peşinde başrol oyuncular ve figüranlar yine sahnede |
Farkettimde ülkede ne zaman bir protesto gösterisi olsa Lgbt-pkk -koministler orada:) Kargaşa, bozgun, anarşi için fırsat kaçırmıyorlar:) |
(Farkettimde)Yaş ilerledikçe vaatlerden, sözlerden çok, uygulamaları, davranışları ciddiye alıyor insan. |
Alıntı:
Havalar soğuyunca yazın gölge veren ağaç unutulurmuş.. FARKETTİMDE tam vefasızlara göre bir söz.. |
FARKETTİMDE "Kara Kartal" nickli delikanlı editör olmuş çokda iyi olmuşc* |
Alıntı:
|
Sanki bizi almışlar 20 yıl gezdirmisler sonra 1990 lara geri götürmüşler. Parti kapatma, bir milletvekilinin vekilliğinin düşürülmesi, yolsuzluk, adaletsizlik, kutuplaşma, enflasyon, işsizlik, İbo show :) Farkettim de dün aktörler kemalistti bugün muhafazakar. Gram ilerlememiş dönmüş dolaşmışız sadece. |
Markete liste yapıp gittim. Market genelgesi yayınlanmış. İhtiyaç malzemeleri konusunda adama ayrı kasiyere ayrı izahat .) Kasanın önü bu kaosla doluydu.) Şampuan, pil, su bardağı, peçete tek tek ifade vermek .)) Neyi aldım neyi koydum anlamadım. Farkettimde bakkaldan almaya devam :) Kafa karışmıyor en azından :) |
Farkettimde insanlarda hiç utanma kalmamış.. Hastayım diye oruç tutmuyor, hiç çekinmeden yemeğini hazırlatıyor yiyor ve üzerine kahvesini de istiyor! Pervasızlıklık diyeceğimmhc |
| SAAT: 01:05 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.