![]() |
İki gün boyunca 3 kat alçı ve derz sürdüm. Az önce dayanamadım rengini göreyim istedim. Sabırla aceleciligi inanilmaz dengeliyorum bünyemde[emoji28] ev boya kokuyor şu an[emoji58] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Harika oluyor emeğine sağlık seviyorsan içine buğday başağı koyabilirsin otantik olur :)) |
Mükemmel 🌷 Gerçekten cok güzel görünüyo ..Tebrik ediyorum... |
Buğday Rusya'dan ithalmiş. Hemen gidip un alalım. Benzine motoruna zam gelmiş herşeye gelir gidelim yağ alalım diyen anacımı market market gezidiryorum.mhc anam anam 💆Liste yap alayım dedim ikna olmadı. Seferberlik hazırlığı ediyoz oy anam oybyrk |
Rusya'ya ihracat yok pazar market belki fiyatlar artmaz deyip rahatlat.)) Durumum; herşeyi boşlamış, salmış durumdayım. Hoşuma da gitti:) Bir müddet bu durumda devam edebilirim:) |
nasıl bir ülkeyiz bütün savaşların tamda ortasında kalıyoruz hep :( sal emine hocam salmasan ne olacak meşhur mottomuz amannnn:)))) |
Adamakıllı canımın sıkılmasına, boşvermişliğe izin yok :)) Neyse iyi ki kızımın ısrarıyla dışarı çıkmışım. Akşam yürüyüşü yaptık. Kar havasında yürümek, suratına suratına çarpması açıyor insanı :)) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Derbiye kilitlenmiş. Beşiktaş 2-1 alır diyorum. Hadi bakalım |
2-1 tahminim doğru. Alma kısmı isabetli olmadı :) |
Geçen yıl bu zamanlar papatyalar açmış. Şimdi kafayı çıkarmaya korkuyor papatyalar.) Nere düştün ey cemre her yer kar her yer buz [emoji1]) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Hani öyle soğuk öyle soğuk. Yani öyle böyle soğuk değil❄❄❄❄❄❄ Cemre muhtemelen geri gitti abla. Rusya'yla bizi karıştırdı. Direk güneye gülümseyen000 |
Gün ortasi pazara giderek bugün hayatıma aksiyon kattim. Fakirlik suratıma suratima domates ve ıspanakla çarptı. Muz aldım geldim en ucuz oyducy Cebimde telefon poşette muz baktım fakir değilim rahatladım:)afrn* 1 kilo fasulye bi kilo patlıcan yerine et yada kıyma alsam hesaplariyla eve attım kendimi. |
Ooo abla gündüz pazara gitmiş muz alınmışın cep telefonun var baya zenginsin m20 market pazar aynı.hiç uğraşma. sebzeye o kadar verene kadar et kıyma mantıklısssssss |
Açtım yemek videolarını mangaldan dönere börekten tatlıya ne varsa izlemişimm20 Nasıl düştüm ben bu tuzağaAğzı-Açık000 |
Ne demek çay bitmiş😨😲😵cycycyaglynb |
Memlekette fitne fesat da olmasa kimsenin ayet ezberleyeceği yok.sssssss |
Heryerde bordo mavi sevinci. Ağrı'dan Tekirdağ a, Diyarbakırdan Muğla ya her yer Trabzonmuş abisssssss Beşiktaşlı olarak tranzonluları kutluyorum. MedinedeTrabzonspor lu kim varçay-kahve000 Jeltilmen olalım kutalayalim hyyyyy |
Hiç taraf tutmadım .. Kim kazanıyorsa ondan oluyorum dermişim 😊 |
40 yıl sonra şampiyon oldular. 40 sene kutlarlar büyük ihtimal:) |
Birkaç parça çikolataya değişebileceğim insanlar var😏😫 |
Alıntı:
Alman İsviçre çikolatası kalitesinde istiyorsan bence dibinde tut. Masraf olmasın m20 |
Ne bileyim o kadar mı uçtu :) Aylardır ağzıma sürmüyorumaglynb Pahalı olmasını geçtim. Bir bitter çikolatam vardı ondan da vazgeçmezdim, haftada bir paket alırdımAğzı-Açık000 ama Glikozu kimyasalı basmişlar içine.Tadı yok kokusu yok. Bitterler nasıl buram buram kakao kokardı 5 ay öncesine kadarmhc Tadım kaçık aylardır. Mutsuzluğum bundan belki degülümseyen000 Serotonin eksikliği depresyon yapıyormuş Ağzı-Açık000 He işte bu insanların yerine tadı kokusu olan bir parça çikolata verseler hemen hemen hiç düşünmem mhc Şükür sayıları çok değil .)) |
Başeditör ablamız bir çikolata alamicakmıyız be. çikolata gönderelim sana. Belçika çikolatasi hemde hyyyyymutluluğun çikokatayla bi alakası varsa en çok bu forum etkilenir eywah eywah m20 |
Çok aşırı cömertsin editim.)) Alman Belçik çikolataları senin olsun. Almış kadar oldumc* Eti ülkerden öteye geçersem en fazla kahve dünyasının, bazı pastanelerin kendi ürettikleri çikolatalar yetiyordu:). Şimdi ise içlerinde kakao yok. Alan pişman:) Durumlar alışverişten geldim akşama ne pişirsem :)düssünceli000 😟 Torbalardan tencereye konulacak hiçbirşey çıkmaması drttt 😤Sorun kesinlikle bende değil :)afrn* |
Kendimle başbaşayım. O anlatıyor ben dinliyorum. Can kulağiyla dinledim bu kez gülümseyen000 Delirmeden gelip iki mesaj yazayım dedimgülümseyen000 Kendiminde uykusu gelince gidicem. Kendisinin uyku durumu yokmuşgülümseyen000 Durumlar yandı gülüm devrelerhyyyyy sabah ola hayrolacy |
Alıntı:
Hayr olsun abla. Kim akıllıki zaten. Kime göre neye göre dimi yam20 sen devam et kendinle bir olun birlik olungülümseyen000 Aç kapa devreler düzelir. Avatara kafa atmışıngülümseyen000 çok havalı çok asil olmuş. Beğendim evet000:):) |
Elime süpürge tutturuldu. Sarma sarmaya başlamadan kurtulmak dileğim 😞mhc |
Alıntı:
Yaptıģın annene öğrendiğin kendine spr/ |
Alıntı:
Ayağı çatlatıp geldim. Aney bi ilgi bi alaka. Acım var ama havam kralda yoksssssss Top oynarken olduğu için fırçalamayı sonraya bırakıyor galiba. Ana yüreki işte:) Oh iyiki sabah evi süpürmüşümgülümseyen000 Temizlik yetmiyomu yawff Melemen makarna salata bence tam mutfak şefiyim. Biber dolması onada okey ama sarma bi dursun çok ağır erkek adamagülümseyen000 Durum alçı sargı işte |
Alıntı:
Işlerin yarim kalmasıni hiç sevmem ..gülümseyen000 Cabuk toparlanmaya bak /cic/ek/ |
Alıntı:
Ağlarsa anam ağlar gayrısı daha evi silecektin dergülümseyen000 saolasın. Biraz kıpırdamicam sonra yavaştan toplarim inşallah c* |
Alıntı:
cy çay iyi gelir |
Biraz yürüyüş, market derken kamelyaya attım kendimi[emoji26]. Biraz kitap durumu yapayım sonrasına işler bekler [emoji6] Gelen olursa sabah kahvesi ikram edeyim bahçede.[emoji477] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Akşam kahvesi olmamı ablahyyyyy Bahçe diye ölüyo millet abla. Kaçirmayalim davetinic* Dondurma Keyfi yapayım dedim dondurma tadı olduğuna glikoz,şeker keyfim kaçtımhc |
Görende çay kahve tiryakisi sanırçay-kahve000gülümseyen000 Çay kahve geçti pikniğe beklerim artık/cic/ek/ |
Tatili balkonda geçirmeyi düşünüyoruz. Balkon dizayn ediyoruz:) |
Tatil hep hayeldi simdilerde daha bi hayellerde 😏 |
Tayininin çıktığı şehri sevememiş memur gibiyiz kendi hayatlarımızda Haritada bunca seçenek varken payımıza düşene şaşkınlıkla bakıyoruz. 😒😞 |
Bu müthiş manzarayı içime çekiyorum. Akşam güneşi... Günbatımı... #huzur#huzur#huzur #tefekkür#tefekkür #dua#dua#dua #derinlik [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Ocağın 3 göz aktif. Güneş mutfağa benden önce girmiş. Değmeyin keyfime 😥😩 te/sli/m |
SAAT: 09:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.