![]() |
Salep zamanı gelmiş Soğuğa kırık kalbe birebir. Salep. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Kardiyolog randevum vardı. Adam çocuk-meslek sordu ev hanımıyım dedim. Ağır işçisiniz yani dedi. Kalbim ağrıdı be öylece kaldım.))) Hemşire kızın robot var, elektrikli pişirme, yıkama-kurutma makinesi var , herşey elektronik rahatlık oh dediği an kalbim teklemeye başladı. Doktorun "sahadaki işçinin makinesi var, aletleri var işi kolay yani, senin benim bilgisayar var, tel var oh rahat yani" dediği an kalbim sevindi, kızın mahçupiyetini görünce ritmi düzeldi. ))) Eve geldiğimde herşey geride kalmıştı, hemşire kıliklilar.))) Olsundu ağır işçi olduğumuz Kardiyolog tarafından tescillendi olsundu.))))) |
Alıntı:
Gelde inandir milleti. Kardiyolog dedi desen kimin umurugülümseyen000 Allah kahretsin bizigülümseyen000 |
Alıntı:
Evdeki işcilerin yaptıgını kimse yapmıyo ama gelenek olmuş sorsalar ne yapıyosunuz ki ..? O yüzden kendi dr kendin olacan der gibi .. Rabbim şafi adıyla şifa versin klpp/ |
Yok yok iyiyim elhamdulillah. Check up yaptırdım herşey yolunda. İki ileri bir geri böyle devam et dediler:)) Çimento demir alçı yapı malzemelerinde eksiklik var anladığım.))) Çökmeden onları düzelticem.))) Kahve saatimdeyim. Gençler okuldan geldi. Sırayla anlatıyorlar. 💆💆 |
Alıntı:
|
Asgari ücret gibiyim kimse benimle geçinemiyorgülümseyen000 |
Soğuk buzzzzz |
KAYIP ARIYORUM:) Yaşam enerjimi Kim çaldıysa Kim tükettiyse Kim emdiyse Kim yokettiyse Geri versin. Böyle nasıl yaşar insanuz/gn |
Emine hocam çok geçmiş olsun hsta iken insanın şirazesi kayıyor eski haline dönemeyecek sanıyor bir hafta sonra durum daha bir iyi olacak inşallah hastalıklar olmasa sağlığımızın kuymetini nasıl anlayacağız :) arada vücüd resetlenmek istiyorc* |
Hiç sanmıyorum:) ilk kez hasta olmuyoruzya dimi ama:))) Bununla geçinip gideriz bir müddet. Zorlamaktan da yoruluyor insan. Modumu aşağıya aldım gittiği yere kadar bakalımc*c* |
Kaynanamla olaylar olaylar olaylara gel keyfisi[emoji30][emoji37] Dedikodu değil dedikodu yok. Yüzüne karşı da söyler zaten. Abarta köpürte olanı anlatıyor sadece :))) [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Rahmetli babaannemle annemdymdm anneme bay gelirdi babamın canıni okurdu. Bize sarardı :) |
Zor zamanalrdayız göndereceğin her hayra muhtacız Allahım. |
Sarsıntı. Depremler yüzünden sürekli sallandığımı hissediyorum. Yerküreden değilse ruhumda olması olasımahcup000 |
Çok aylar sonra sosyal medya hesaplarima girdim. Hava durumuna baktım; İnstagram'da hayat toz pembe, kimileri yine mutluluktan ölüyor, kiminde hüzün yine boğazına kadar...Şarkı, türkü, reels-lerle nerden girip nerden çıktığın belli değil. Facebook; oralarda durum bir karışık anlatamam. Kafaalr kazan, ağzı olanın konuşmaktan yay felan kalmamış. Din-siyaset- partizanlık ooo. Millet hasta facebookta :) Twitter her zamanki twitter. Bugün tt olan, kıyamet koparilan, üstünde tepinilen olaylar az sonra buhar olmuş yok. Selamet forumda arkadaşlar aman diyeyim iyiki sitemiz var iyikiskr |
Yani herkes ruhundakini yansıtıyor :) iyiki forum var haklısın |
Sanayideyim usta ve yan ayna için oto parçacı arıyorum.)) Benim şu anda akşama ne yemek yapsam diye düşünmem, kuranımı okumam, çamaşır katlamam, ev süpürmem gerekti. Konu ne ara buraya geldi Allahımdrtttuz/gn Kendi elimle ettiklerimi kendim düzeltmem gerektiğini hepmi yaşayarak ògrenir insanafrn*.)))) |
Alıntı:
Sanayiler düzgün yerler artık eskiden tekin olmayan yerlerdi. Yemeği çamaşırı enişte yapsın görev değişimi yapıngülümseyen000 |
Alıntı:
Beyefendi emekli moduna aldı kendini. Ana-oğul aman beyim canım efendim sen bırak biz hallederiz diyoruz, keyfi paşada yok.))) Onu göndersem söylenip duracak, iyisi "beni nerelere gönderdin vicdansız" deyip ben söyleneyim fenamı?:))) |
Alıntı:
Evlilik böyle tuhaf bişi demekkigülümseyen000 |
|
Son teravihi kıldık Allah kabul etsin tekrarını nasipetsin. Jet imamların sayısını azaltsın. Bu Ramazanda sadece ihlas ve kevser suresiyle teravih kıldıran hocaya denk geldik daha ne diyim:) Dilimiz dışarda ter su içinde bitirdik teravilerisssssss |
Kartal konuya güncelleme yapmışdır diye düşündüm ama yapmamış nedenmi :) kartaldan şunu beklerdim herkes kullandığı oyun fotosunu atsın görelim diye yazmasını bekledim :))) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kabin niye var gizlilik esas niye resim atın diyim. Evlerde babalarla çocuklar bile demokrasinin zirvesine çıktı. Sofrada suratlar asık. Gizli olmasa evlat katili olacak babalar biliyomsssssss Demokrasi demokrasisfhfgshsfhsgh |
Alıntı:
Ne bilim heyecanlı bi geceydi. Çekirdek çitleyemedim tuzu mahvediyo beni onuda yapamiyom dymdm |
Canım burnumda 😤 |
Kan-ter içinde tarla işi yapıyoruz :-Osssssss |
Alıntı:
|
Geveze kuşların konferansını dinliyorum. Keşke size atabilsem bu senfoniyi. Sizin tek derdiniz rızık. Nedir bu şamata diyesim geldi. Dibimdekinden en uzkatakine kadar dikkat kesildim heyecanlı, neşeli senfoniyi dinliyorum. Acaba bizi, dünyayı mı çekiştiriyorlaki diye düşünmedim değil/cic/ek/ Hepsi çok fena. Yuvayı yapan dişi kuş bunlar bence kocaları çekiştiriyorlar.)) Yoksa bu kadar çeneye vurmaz herhalde 😄 Erkenci kuşlara selam Olsun c* |
Dişi kuştur abla dişi m20 Eline sağlık dememiş, günaydın dememiştir, kirayı geciktirmiştir kesin ondandır alemsin aplam yagülümseyen000 Kuşlar iyidir aplam huzur verir. Gevezesi nadir bulunur tadını çıkar cicekver Banada yolculuk var bir müddet uzaklaşcam c*cicekver |
Alıntı:
Duyanda tlf kullanmıyo sanır .Tlf dan bağlan gülümseyen000 |
Tam uzaşlama galiba :) başka yerlere gidince eline bile almak istemiyor telefonu insan içine dönmek istiyor krtal editte öyle olmuşdur belki :) |
Denizden 2 bin 500 metre yüksekte bir milyon tane yıldıza sanki elimi uzatsam yakalayacak gibiyim. O kadar çoklarki kayanlari izlemek, her birine dokunacakmiş gibi hissetmek nasıl güzel ve tarifsiz anlatamam. Güneşe en yakın mesafeden sizin için gökyüzünden yıldızlar toplayıp gönderdim sayın⭐⭐💫💫💫💫💫 Durumlar çok güneşli masmavi gökyüzülü, ışıl ışıl yıldızlı... |
maşallah deşarz olmuşsunuz hocam sefanız olsun :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Geçer inşaAllah cicekver Sende dikkat et ,terleme,üşütme,yorma kendiinicicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
Keyifli günlerin tadını çıkar cicekver Yinede dikkat et kendine cicekver |
SAAT: 09:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.