![]() |
Bizim koclar çok tripliydi zor ikna ettik kurban olmayagülümseyen000 köyde kestik Allah kabul etsin. İki gündür maffolfum.niye derseniz köyde genç kalmamış, haydi bi el at, gençsin güçlüdün diyen büyükdedelerle, dul nenelerin kurbanliklarini taşıyorum, kemik kesiyorum bugün döndüm daha doğrusu kaçtım gülümseyen000 eli kestim, beli ağrıttım. yaşlılık zor iş köylerde. Çocuklar gelmemiş et halletmeye çalışıyorlar. Gıyma eddircedime oğlum diyolar. Çok üzüldüm hallerine elimden gelende bu. Allah kabul etsin. Ben kurban olmadan geldim.mhc Sahi kurbanlar böyle mi olurdüssünceli000 |
Toplam 4 Eklenti bulunuyor. Çok Hamzalı çok balbacımlı çok abla çok teyzeyim birde yine İstanbulum sfhfgshsfhsgh Esma abla evdemisingülümseyen000 |
Ooo kimler gelmiş hoş gelmiş evdeyim buyrun :) |
Ooo başkanım has gezingülümseyen000 yumurta goysan pişer istanbul deprem, sıcak ne işin var yaw aplm tez gel gülümseyen000:):) Bende düğün dernek takı sıra yapiyom gülümseyen000 |
Alıntı:
Rabbim evlatlarımızın geleceğini aydınlık kılsın dilerim, hem dünyada hem de ahirette; cümlemizle birlikte. Amin. |
/cic/ek/ Alıntı:
İstanbul üzerinden poyraz tüm Türkiyeyi sarmış. Valla hoşgeldin poyraz Teşekkürler poyraz heryer esik püsük hyyyyy yakma ya rabbimhc😥😧 |
Alıntı:
Alıntı:
|
26-45 doğu meridyenleri ile 36-42 kuzey paralelleri arasında hayatta kalmaya çabalıyoruz. Bugün de sağ selamet eve ulaştık şükür mahcup000 |
Alıntı:
|
Alıntı:
Taşınma işi henüz olmadı, ilçede yeni Toki konutları kullanıma açılmak üzere ve eşim de bu vesile ile boşalacak evleri bekliyor : ) Ben de bu arada ne yapıyorum derseniz... Hakkat ne yapıyorum ki? : ) Günlük internette sağdan sola dolaşıp duruyorum: okuyorum, izliyorum, insanlarla konuşuyorum, bazen fikir alıyorum, bazen fikir veriyorum, bir şeyler araştırıyorum vs derken bir bakmışım gün bitmiş : ) Bu arada en büyük sorunum: an itibariyle üzerinde çalıştığım bir projenin olmayışı. Kendimle benzer olduğunu düşündüğüm arkadaşlarımla birlik olup İslam için bir şeyler yapayım diyorum ama herkesin derdi başından aşmış görünüyor, kimse etkili vakit ayıracak gibi görünmüyor. Böyle tek başıma kalınca da, bazı fikirleri kendim uygulamaya çalıştım ama yok, tek başıma olmuyor. Dolayısıyla sadece kendim neler yapabilirim, kafamın içinde mantıklı bir şeyler bulana kadar boştayım : ) Hayırlısı bakalım zaman neler gösterecek : ) |
SAAT: 08:44 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.