![]() |
Alıntı:
|
Ramazanı uğurlarken bu akşam sofram evim forum gibiydi. 6 ayrı şehirden yatılı-evden ayrı 10 tane doktor adayı pırıl pırıl tertemiz gencim vardıtrkym Nasıl edepli nasıl güzeller yaamdnwbBütün gün harıl harıl çalıştım. Çok çok özendim evinden, ailesinden uzakta bu gençlerime... Aslında 6 kişiydiler onun arkadaşı, onun oda arkadaşı derken dolduk taştık...Bir anne herkesin annesi olabiliyormuş hepsini evlat edinesim geldi.mdnwb İftardan sonra birde abdest alıp cemaatle namaza durdular beni kalbimden vurdularmdnwb Sahura kalmaya ikna edemedim doyamadım. Onlar çok mutlu Emine teyzeleri çok kutlu çıkınlarını ellerine verip yolcu ettim. Bayramda gitmeyen varsa kahvaltıya gelin diye tembihledim. Oğlum dursanmı artık demese terli terli dışarı çıkmayın diyecektim:))) Herbiri benim için çok kıymetli olan ailelerinin selamını getirdi mahcup000bende onlara gönderdim hepsini Allah'a emanet ettim. Allah'ım evinden, ailesinden uzakta olan evlatlarımızı korusun. İyilerle karşılaştırsın. Bu duayı çokça edin çocuklarımız kendi huyunda terbiyesinde arkadaşlar edinsinler. Evine rahatlıkla göndereceğiniz, rahatça gidebilecekleri aklınızın kalmayacağı arkadaşlar edinsinler... Çok şükür... |
Evet evet ablam bende beyaz önlük giyip onların içine sızdım gülümseyen000 Bende oradaydım müezin bendim hyyyyykuş sütü eksiktiAğzı-Açık000 şaha şahaAğzı-Açık000 Ablam 10 kişiye enflasyonist sistemde olacak işmigülümseyen000 Öğrenci bunlar melemen yesinlergülümseyen000 Şu ramazan sevdiğin sevmediğin görmediğin akrabalarım olduğunu iftir davetlerinde görüyorum.ya birtantana bi koşturma bi gerginlik sormayın. Akraba ağırladık oluyo adı. Ayrı ayrı çağırmada yok hepsi beraber gelcek. Sevmiyorum bu kısmını. Bizi takan yok tabi. Sevmediğin akrabayla sofrada birbirne laf çarparak doyuyosun sonra Allah kabul etsin diyosun.off tuttuğumuz oruç yüzümüze tükürse yerimahcup000 |
Alıntı:
Öğrenci melemen yesin, fakir makarna dimi?:) Bu ramazan tok ağırlamadım, beni çağırdı bende seni çağırayım yapmadım. Öğrencilerimle zaten irtibat halindeyim sayıları çoğalarak geldiler ne de güzel ettiler. Rahmetleri, bereketleri yeter. İbrahim peygamber ümmetiyiz konu aç doğurmak, misafir olunca hesap yapmayız, buzağıyı keser koyariz sofraya elhm |
Hakkari cilo dağının katlarla kaplı tepesinde eteğinde çiğdem manzaraları paylaşıcaktim 3. Dünya savaşı muhabirliği yapıyorum canına yandığım dünyası mahcup000 Çiçek böcek derken savaşmhc |
Sultanımı yemeğe götürdüm döner yemeye Ağzı-Açık000güzel bir çiçekle gönlünü aldım cicekver nasıl mutlu oldu. Gözleri yaşardı felan derken baban daha bı kere çiçek almadı demese iyiydigülümseyen000 Babayla ramız uzun süre düzelmiyor gülümseyen000 Başta sayın başkanım olmak üzere, forumdaki annelerin Esmanur senin tanımadığım annelerin ve bütün annelerin anneler gününü kutluyorum. Anneler gününüz kutlu olsuncicekvercicekvercicekvercicekvercicekvercicek vercicekvercicekvercicekvercicekver |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Üzerimden çifte kavrulmuş etkisiyle bir LGS ve bir YKS sıcak hava dalgasi geçti. Odalardan çıkıldı birbirimize bakıyoruz eee şimdi ne yapılıyordu, tanıtın evladim kendinizi siz ne sever, neye ilgi duyar, ne gibi yetenekleriniz varidi:) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. jpg.gif FB_IMG_1718262472536.jpg (212.6 KB (Kilobyte)) Hadi iyisin bizim hisselerden kurtuldun :) |
SAAT: 10:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.