![]() |
Alıntı:
İnsanız işde sogukdan da şikayetçiyiz sıcakdan da, varlıktan şikayet yok ama yokluktan yine şikayet. Neyse kaçtım nerden nereye geldim cicekver |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kişi kendinden bilir işi.) Güneş varsa piknik mangal aklına gelen gence Türkiye'nin Amazonlarından selam ederim:) Brezilya degily, Peru yada Venezuela değil Giresun Tirebolu. Otların bir tek dili yok adam boyu. Bitki ve haşere çeşitliliğini deme gitsin. Bizde işte iki güneşi gördük bahçe işine gittik. Geberik çalıştım oturmaya yer yok her yer ıslak. Sabah güneş öğleden sonra yağmur var. sfhfgshsfhsgh [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Gökyüzünü görene aşkolsun. Öyle bir bahçe.)) |
Başkan aplm yeşilin güzelliğine vuruldum. Sen anlatınca huylandim ama çok güzel.siizn oralar çok gusel ya aplm.bol oksijen.tabi bahçede çalışma nasıldır bilmiryz tabi:):) burda kaybolrz bizgülümseyen000amazonda kaybolmak kadar ürkütücü maşallah size aplm:):) yol var dimi helikopterle inmediniz dimi😆🫢gülümseyen000 |
Alıntı:
|
Allah kolaylık versin zor olsa gerek. Demeseydin ne güzel bahçe, yeşil doğa, çok oksijen edebiyatı yapardım affet azda olsa yaptım affetgülümseyen000 Bide aplm eski karadeniz kadınları yaşlılıkta baya kambur oluyolarmış yazık çok yük taşımaktanmahcup000bi dolmuşta bi teyze anlatıyordu corumlu başka bi teyzeyegülümseyen000cok tatliydilar :):) |
SAAT: 08:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.