www.medineweb.net, yükleniyor... 'den beri Kesintisiz Yayında.... |
|
Konu Kimliği: Konu Sahibi su damlası,Açılış Tarihi: 09 Kasım 2012 (20:34), Konuya Son Cevap : Dün (21:24). Konuya 269 Mesaj yazıldı |
![]() ![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Değerlendirme |
![]() | Mesaj No:261 |
Durumu: ![]() Medine No : 13055 Üyelik T.:
18 Aralık 2010 | ![]()
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." |
![]() |
![]() | Mesaj No:262 |
Durumu: ![]() Medine No : 59105 Üyelik T.:
03 Şubat 2018 | ![]() Papatya alerjik bir çiçektir. Bu mevsimde uzak durun. Sevdiginize papatya ve çiçek almayın ![]() Evlilik
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:263 | |
Medineweb Baş Editörü Durumu: ![]() Medine No : 14593 Üyelik T.:
15 Kasım 2011 | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Bekarlık (buyur sen anlat) ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:264 |
03 Şubat 2018 | ![]()
Alıntı yaparken düzenleme yapmışım senin mesaja karıştı kusur bakma abla ![]() 😅 hahahhaa Allah denk getirsin diyelim bari ![]() Bekarlık ne anlatılır ki sultanlığı yalan olmuş günü güne katan savruk yaşam. Evlenemeyenlerin kaderi işte. Sen kibin anlatamadım ![]() Seçim
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() |
![]() |
![]() | Mesaj No:265 | |
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
![]() Eylül
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:266 | |
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
Yürek sızım
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:267 |
18 Aralık 2010 | ![]() Böyledir işte; Yazar yazar susarsın.. Çünkü, kelimeler yetmez gönüldeki yorgunluğu anlatmaya... Emanettir yüreğimiz içimizin içini bilene.. Bekleyiş..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." Konu su damlası tarafından (Dün Saat 15:19 ) değiştirilmiştir. |
![]() |
![]() | Mesaj No:268 | |
18 Aralık 2010 | ![]() Alıntı:
Vuslat, her zaman hayal ettiğin gibi olmaz. Akşam Güneşi..
__________________ ![]() "Bir yαrım αklın kuyusundα öbür yαrım αşkın kuytusundα... Cennet ve cehennem αrαsındα.Ucu sırαttαn geçen bir uçurum kenαrındα... Â'râftα..... Ârâfın dα αrαsındα...Ar ve αf yαrαsındα..." | |
![]() |
![]() | Mesaj No:269 | |
03 Şubat 2018 | ![]() Alıntı:
Kaybolan yıllar
__________________ Ben yalnızca sevdiklerimden korkarım. Çünkü beni sadece onlar incitebilirler ![]() | |
![]() |
![]() | Mesaj No:270 | |
Durumu: ![]() Medine No : 13952 Üyelik T.:
20Haziran 2011 | ![]() Alıntı:
Unutmayın! dün geçti bu gün can çekişmekte ama Yarınlar henüz doğmadı "Umut Dolu Yarınların Doğması Dileğimle...." Karanlık...
__________________ Satırım/da ne var biliyormusun,, sana yazılmış ama "söyleyeme/diğim " binlerce "HÜZÜN".. | |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 16 Kişi okuyor. (0 Üye ve 16 Misafir) | |
![]() | ||||
Konu Başlıkları | Konuyu Başlatan | Medineweb Ana Kategoriler | Cevaplar | Son Mesajlar |
Üç Harf Oyunu | KuM TaNeSi | Forum Oyunları | 74 | 05 Ekim 2023 14:43 |
Medineweb Öğüt Oyunu :) | Seyyid | Forum Oyunları | 23 | 10 Ocak 2023 12:48 |
Elif ba - Tombala Oyunu | temha2009 | Programlar//İstekler | 1 | 11 Şubat 2014 10:06 |
fare oyunu))) | Esma_Nur | Forum Oyunları | 2 | 20 Temmuz 2013 11:41 |
Sağ--sol oyunu.. | YaŞuHa | Muhtelif Konular | 0 | 22 Ağustos 2011 21:45 |
.::.Bir Ayet-Kerime .::. | .::.Bir Hadis-i Şerif .::. | .::.Bir Vecize .::. |
|