![]() |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım d mi hocam? |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Alıntı:
Doğru cevap |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Zehebe hüsemün Meketelmadii fi şehri ilel mükerrameti Hocam cümleyi toparlayamadım, farkındayım. |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım 1.Sorunun cevabı DOĞRU -B şıkkı 2.ve 3.Sorunun cevapları YANLIŞ maalesef |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım zehebe husamun ila şehri mekketel mukerrameti filmazi hüsam geçmişte mekkeye gitti mi acaba :) 2.soruyada d şıkkı diyorum hocam |
1. Cümledeki yanlışlık: "hamisete" değil "hamiseti" olacaktı. Anlamı:"Bugün saat beşte kalktım" 2.Cümledeki yanlışlık: "salatul fecre" değil "salatel fecri" olacaktı.Anlamı:"Orucu açtım ve iftarda peynir ve zeytin yedim" 3.Cümlede yanlışlık yoktur. Anlamı: "Ve okula yürüyerek gittim" 4.Cümlede yanlışlık:"ilel medresete" değil "ilel medreseti" olacaktı. 5.Cümlede yanlışlık yok . Anlamı:"Okula geldiğim zaman sınıfa girdim" Dolayısıyla doğru cevap D 3.Sorudaki cevap YANLIŞ Biraz daha dikkat ederek çözersiniz inş. |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım Zehebe hüsemün ilaşşehri mekketel madii fil mükerrameti Cümleyi yine kuramadım ama bir kez daha denemek istedim.. mahcup000 |
Biraz daha gayret |
Cevap: Arapça Soruları Cevaplayalım zehebe husamun mekkete ila şehrilmukerrameti fil mazi mi:) |
SAAT: 23:26 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.