![]() |
Ne yana dönsem,, Yolum sana, Gönlüm sana , Solum sana , Ömrüm sana, Canım sana Çıkıyor....!! |
Nerden buluyosun bu can çıkaran sözleri (: Yüreğine hüznüne bereket c*cicekver |
Alıntı:
|
Kurduğum her bir cümle, Yazdıģım her bir satır, Kalbinde hissettiğin her sızı sana uzattığım elimdir ... Tutun mu ...??? |
Sonra çıktım dışarı , Kaldırdım başımı gökyüzüne , Ve dedim ki ; Anlımda olmayan gönlümü Yormasın Allah 'ım...!! |
Her insanın aynalara göstermediği bir yüzü ve kimseye söylemediği bir hüznü vardır... |
Ben imkansızı seçtim.. Ne kadar yakınsan o kadar uzaktın... Elimi uzatsam tutabilirdim ama bir o kadarda ulaşılmazdın.. Kaçanlardan değilim; kaçamadım.. Ne zaman vazgeçmeye kalksam, yüreğim o kocaman haliyle dikildi karşıma... Ben yüreğimin sesini dinledim; Yüreğim aslında sendin.. Her sözcügü denedim seni anlatmak için Her sözcügün üzerinde durup bin kere düşündüm... Ya onlar anlatamadı seni ya sen... |
Ve ben artık duygularımı , Öyle saklıyorum ki.... Bulabilene Aşk olsun....!! |
Bir mayına bastığını fark edersin , Ve ölmemek için ayağını , Çekemezsin ya İşde öyle bir şey , Senden gidememek...!!! |
Herşeyin bir oluru var, Bir de olmazı , Bir de olmazsa olmazı , O sensin...!!! |
SAAT: 07:19 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.