![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Dua dolu avuçlarla büyüyenin , Amin'i başka olur.. Sevgilinin hayaliyle yürüyenin Vuslatı aşka olur.... |
Kaç sensizliği uc uca getirdim de , Bir tane sen edemedim ... Sensizliğim.... |
" Dilde söz kalmaz bazen aşınır zamanla bütün anlamlar ne sığındığın bir cümle kalır ne beklediğin bir söz, şarkı biter şiir susar, böyle başlar insanın kendisiyle ayrılığı...! |
Ne yaparsan yap olmuyor, tutamıyorsun bazı insanları yanında. Sevgiye boğsanda, duânda hiç olmadığı kadar yer versende olmuyor işte, dahası yok. Nasip olmuyor bazen kavuşmalar, bir çift söz bile nasip olmuyor bazen. Sonrasında herşey öylesine uzak, öylesine ağır geliyor ki, en kuytu köşene çekilmekten başka çaren kalmadığını anlıyorsun... |
Herkez birbirine sığınıyor , Şair /şiir'e Şiir /Gözyaşina Gözyaşı /umuda Ben /Sana Sen /O'na ____Ve.. Sonra Herkez YANLIZ .../ |
Ne zaman aklımı kalbimin önünde bilmeye kalksam , Kalbim aklımın karşısına dikilip ; Aklını başına devşir ,senin sığdıramadıklarını ben sığdırıyor, ağırlıyamadıklarını ben ağırlıyorum diyor... |
Geç kaldıklarım var... Bana gecikenler de... Gelmeyecekler de... Hatta, Gelseler bile beni bulamayacaklar da... |
sonuna virgül konulmuş şiir kadar durgun hissediyorum kendimi ,çünkü vedalar güzel yürekleri yorar... |
Herkez herkeze kıyardı da sen bana kıyamazdın , Sanırdım, Sandığımla, Sınandım....! |
Farzetki yazdıklarımı anlıyabildin ... Ya Anlıyamadıkların ? Ya yazıp sildiklerim, Ya yazamadıklarım ...! |
SAAT: 17:11 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.