![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. GeL...Bir Bakara suresi al beni gözlerine... Fetih gibi dikelelim kalk hayatın karşısına.. Toplayalım kalan kırıntılarımızı yerden, ... ... Sayfa sayfa, cüz cüz tut elimden... Kevser kevser sürsün yalnızlığımız... Ve Gülüşün geceme dolunay gibi, Sebeb-i meddi dir hayatımın... GeL Hatmedelim M u t l u l u ğ u defalarca...♥ |
Adabı vardır aşkın, Önce sevmeyi bileceksin, Sonra sevdiğinin arkasında durmayı... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Edepli adam/lar; Ebediyyen iyi Anılırlar, Yusuf gibi... ____ve !!! Sabır/lı Kadın/lar; Mutlaka kazanırlar, Zülayha gibi.... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğim ile aklım arasında kalacağım her durumda gönül gözümü açık eyle Ya Rabbi.. |
Dünyanın en güzel hissi; Sen ona bakarsın ve o sana çoktan bakıyordur... |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben Hakkımı Sana Emanet Ettim Ya Rabbi.. Sen de Hak Edene Helal Et.. |
Yine Bir 'Âhh' Koptu İçimden . Hâyr'eyle Allah'ım . . |
Dilimi susturdum sadece... Yüreğim hâlâ bildiğini okuyor... |
Hiç bir zaman doğru insan çıkmaz karşına... Ya zaman yanlıştır,ya da insan... |
Gönül gönülü bildi mi, Sözcüklerin cimri lütfuna muhtaç, Olunmaktan kurtulumuştur,bir defa... Gönül gönülü bilmedimi kelimeler, "Beyhudedir beyhude..!" |
SAAT: 07:20 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.