![]() |
Gönülden YüReĞe Damlalar...Medineweb Sahi? Yüreğime vurduğun kelepçeyi çözebilir misin? Sensizliğin esaret olduğunu bile bile,salıverir misin beni? |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yüreğime SEN değince… Telaşlarım çocukluğuma karışır.. Bir serçe ürkekliğiyle ürperirim.. Titreyen dudaklarım parmaklarımda asılı kalır.. Üşür avuçlarım, yalnızlığımın elini tutar.. |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben Seni, bir 'AMİN' İçtenliginde Sevdim... En büyük şahidimdi Seni düŞünüp sonra Yüzüme sürdügüm ELLERİM... |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Öyle bir Yar'e tutul ki ; Sürüye sürüye Cennet'e götürsün seni. |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ey Yar. . . ♥ ~Sen Kazanırsan HACCA ~ ~Ben Kazanırsam UMRE'ye Gidelim Kabul mü ♥ |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana ayetle sesleniyorum "Sevdiğim" Ve ellefe beyne kulubihim": Kalpleri birbirine ısındıran. ALLAHtır......!!! |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ' Bir Eşi OLmaLı İnsanın , Ben Seni ÖLene Dek Seveceğim Diyen DeğiL , Ben Seni SevDikçe ÖLmeyeceğim Diyen ... ♥ |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mecnun odur ki, attığı her adım, aldığı her nefes, kokladığı her çiçek, demlediği her çay, okuduğu her şiir; yâr'dır. |
Cevap: Gönülden YüReĞe Damlalar... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ßen Sevdamı Gökyüzüne Döktüm, Sen, Uzak DiyarLarda İçine Cekesin Diye...! |
O Allah ki "Kûn Fe ye Kûn" der ve o şey oluverir. Tevekkül edip bekleyelim kim bilir neler verir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. / ...Öyle Bir Dua İndir Yüreğine ki... Aşk'ın rengi GÜL'E Dönsün...! \... |
Dönsün tüm dünya tüm alem seninle birlikte Sen yoksan dursun zaman gelmesin gelecekte... |
Ah YÂR..! Gel yazıl alnıma bir SECDE vakti… Secdeden doğrulduğumda nurlansın alnım… Gel YÂR, bahçe park değil, saray köşk değil istediğim, Cennette Efendimizin Sancağı altında ebedi Saadete erelim. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nar çiçeğim; Burada yaşamımı ayakta tutan iki temel direk var. Önce sen, sonra şiir... |
bir zamanlar da sözcüğünde olmamalıydın en güzeli şimdiye yakışırdı senli cümleler,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Almış başını gidiyor yüreğim... "Nereye"dedim. "Sen herşeye karışma"dedi.. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben şiir yazmayı bilmem sol yanım ! Kalbimden kalemime yansıyan sen`imi yazarım.. Onlar şiir der adına; Ben sen derim !? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yazmak; Düşlerde olanın, Akılda kalanın, Yitip gitmesine kıyamamak belki de… Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gün gelir gönülden dökülür, dilden dökülemeyenler... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bütün güzel cümlelerim bitti. Elimden sadece göğsüme bastırmak geliyor hüznümü, gözlerimi, nefesimi... ::klp: :klp: :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Talihsiz, çiziliyor avuçlarıma yalnızlığım, Yolları hep sana tuzak, bir türlü adını bulamıyorum… Kavşaklarda kalıyor gururum, Şakır şakır yağmalanıyor, acılarım yol ayrımlarına… |
Vâv olup elif diye bekledim..; Hasretin mim olup,saplandı yüreğime. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Papatyaların mevsimi geldi, Sen de gelsen... çay da hazır.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra Dedim Ki , Seni Bu Dünyaya Var ; - Gönlüme Yâr Kılan ALLAH'a Hâmdolsun . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benimle ömür geçer mi ki'' dedim. Senle geçirmeye ömür yeter mi ?" dedi. İşte bu bana bir ömür yetti. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sübhane rabbiye’l -a’lâ. Sen varsın. Sen a’lâsın... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir, İki…Üç.. Tıp… Sustum… En “ vav “ halimle “ sana / sevdana “ sustum… Çünkü sen; “ Umut “ oldun ” vav “ hali yalnızlığıma… “ Elif “ oldun “ canı “ sende saklı yarınlarıma… “ Gül “ oldun dalında “ Cennet “ yazılı kavuşmalarıma. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey vazgeçmeyi kaderime yazan Allah'ım Sanadır tüm dualarım . . . Ona iyi bak . . . Kısalırsa ömrü al ömrümü ömrüne kat ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz Umutlarımızı, " Kûn Fe'yekûn " Ayetiyle büyüttük ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsanın Kalbinden Daha Büyük Çöl, İnsanın Kalbinden Daha Derin Göl Varmıki... 'Öyle İşte Hafız... Yangın da Burada, Yağmurda_!... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Cennete yatırım yapmak gibiydi seni koşulsuz sevmek... Yârâdan'dan ötürü yaraya yâr olup merhemi duâ da aramak... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kurban olunur, Gözü gönlü bir bakana..! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. BESMELEYLE BAŞLASIN AŞKIMIZ, FATİHA’YLA YOL BULSUN. NAS İLE ULAŞSIN TÜM DÜNYAYA, İHLAS İLE KORUNSUN. EĞER HAKKIYLA SEVEMEZSE SENİ BU YÜREK, FİL SÛRESİYLE YOK OLSUN… :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve kalpler vardır.. Öylece, sadece senin için yaratılmış olan.. Ve sadece senin yüreğinle birlikte atan.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hayat tam da şurası işte.. Ateş de orda, Kül de.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzat ellerini küçük sürgünüm, Uzat bana, El eledir çünkü aşkla ölüm… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ermiş bir insana sordum ” hangisi daha önemli “ -sevmek mi ; sevilmek mi O da cevap verdi ” kuş için hangisi önemli “ - sağ kanadı mı ; sol kanadı mı ? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Başı sensin, sonu sen, ___________ yollarımın... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bitmeyecek bir özlem bendeki Kalbimi söküp atsam ona koşar |
SAAT: 02:54 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.