![]() |
'Belki'' dünyasında.. ''Keşke'' kokan havayı solurken.. ''İyi ki'' dediğim tek nefesimsin.. |
Kadınlar bir çınara yaslanıp, yaşlanmak ister. Erkekler ise bir papatya kokusunda şifa bulmak. Adam kadına çınar, Kadın adama papatya olduğu sürece, Ne papatya incinir, Ne de çınar devrilir.. |
_____sen ki verilmiş sözüm, edilmiş yeminim.. ______ |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birgün yine biz Yarimle ikimiz... |
mdnwb6Ne Gariptir ; DiLimden DüŞmeyende Sendin DiLine DüŞemediğimde .. _//_❤_//_❤//_ |
Ey Sevgili! Hüznüme üşüşen aminlerin tecellisini Dualarıma k'atıyorum. Salavatla, Sûkutu giydiriyorum ömrüme! 《♡》《♡》《♡》 |
Benim en sevdiğim söz “sen”den duyduğum “ben”dir. Özdemir Asaf.... ~ 💞 ~💞~ 💞 ~ |
gidersen; sürgün olurum hüznün gölgelerine puslanır düşlerim. gidersen; yaşanmamışlıklar kalır elimde, geri dönmelerine kilitlenirim. gidersen; güneş çeker elini gündüzlerimden, boynu bükülür, yarım kalır gülümsemelerim. /// :klp: /// :klp: /// :klp: /// |
Gönülden yüreğe akarsa sözler Taşar durmadan okyanus misali Ya yüreğine hakim olacan Yada yüreğini verdiğine sahip daim ola. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sırat'tan incedir sevda köprüsü Beraber geçelim tut ellerimden.... |
SAAT: 07:21 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.