![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. / ...Öyle Bir Dua İndir Yüreğine ki... Aşk'ın rengi GÜL'E Dönsün...! \... |
Dönsün tüm dünya tüm alem seninle birlikte Sen yoksan dursun zaman gelmesin gelecekte... |
Ah YÂR..! Gel yazıl alnıma bir SECDE vakti… Secdeden doğrulduğumda nurlansın alnım… Gel YÂR, bahçe park değil, saray köşk değil istediğim, Cennette Efendimizin Sancağı altında ebedi Saadete erelim. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nar çiçeğim; Burada yaşamımı ayakta tutan iki temel direk var. Önce sen, sonra şiir... |
bir zamanlar da sözcüğünde olmamalıydın en güzeli şimdiye yakışırdı senli cümleler,,, |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Almış başını gidiyor yüreğim... "Nereye"dedim. "Sen herşeye karışma"dedi.. |
[Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben şiir yazmayı bilmem sol yanım ! Kalbimden kalemime yansıyan sen`imi yazarım.. Onlar şiir der adına; Ben sen derim !? |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Yazmak; Düşlerde olanın, Akılda kalanın, Yitip gitmesine kıyamamak belki de… Mehmet Deveci |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gün gelir gönülden dökülür, dilden dökülemeyenler... |
SAAT: 02:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.