![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bütün güzel cümlelerim bitti. Elimden sadece göğsüme bastırmak geliyor hüznümü, gözlerimi, nefesimi... ::klp: :klp: :klp: |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Talihsiz, çiziliyor avuçlarıma yalnızlığım, Yolları hep sana tuzak, bir türlü adını bulamıyorum… Kavşaklarda kalıyor gururum, Şakır şakır yağmalanıyor, acılarım yol ayrımlarına… |
Vâv olup elif diye bekledim..; Hasretin mim olup,saplandı yüreğime. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Papatyaların mevsimi geldi, Sen de gelsen... çay da hazır.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sonra Dedim Ki , Seni Bu Dünyaya Var ; - Gönlüme Yâr Kılan ALLAH'a Hâmdolsun . . |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Benimle ömür geçer mi ki'' dedim. Senle geçirmeye ömür yeter mi ?" dedi. İşte bu bana bir ömür yetti. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sübhane rabbiye’l -a’lâ. Sen varsın. Sen a’lâsın... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir, İki…Üç.. Tıp… Sustum… En “ vav “ halimle “ sana / sevdana “ sustum… Çünkü sen; “ Umut “ oldun ” vav “ hali yalnızlığıma… “ Elif “ oldun “ canı “ sende saklı yarınlarıma… “ Gül “ oldun dalında “ Cennet “ yazılı kavuşmalarıma. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ey vazgeçmeyi kaderime yazan Allah'ım Sanadır tüm dualarım . . . Ona iyi bak . . . Kısalırsa ömrü al ömrümü ömrüne kat ! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Biz Umutlarımızı, " Kûn Fe'yekûn " Ayetiyle büyüttük ... |
SAAT: 02:58 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.