![]() |
Cevap: Kar Ve Çay... ''Bir Ömür Aşka, Sana ve Çay’a niyetli kalsın kalbim…'' |
Cevap: Kar Ve Çay... “Sana çay yapsam, benimle ömrüm soğuyana kadar kalır mısın?” |
Cevap: Kar Ve Çay... Dertlerin dili olmuyorki.... En iyisi bir yudum çayı yüreğe çekip ; Ah ile susmalı... |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve bazen çay; Umutsuzlukları yeniden demleyip, umuda varmaktır. Şairin de dediği gibi: “ Çay içiyorsanız bitmemiş bir şeyler vardır. . .” |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen bir çay demle sıcacık. Ben tüm soğuk yanlarımı. Elimi. Yüzümü. Gönlümü alıp geleyim. . . Mehmet Deveci |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sabret hele ! Yol uzun ömür az.. Ama ömrün engeli sabırsız aşılmaz ! Nur Hayat Şuara |
Cevap: Kar Ve Çay... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Psikiyatrların reçeteye yazmayı unuttukları en önemli ilaçtır; -Günde 1 öğün, 1 dostla, 1 fincan kahve... (:(: |
Cevap: Kar Ve Çay... Bizim dünyamızın merkezi yoktur ! Mahallemizin câmi'si , secde'mizin kıblesi , çây'ımızın dêm'i -bir de yarin elleri vardır ... Kâhraman Araz |
Cevap: Kar Ve Çay... Oysa bizim hiç içilmemiş çay'larımız, Hiç açılmamış yara'larımız vardı . . . Diyorum ki; sevgili ! Gözüm gözüne değmedi henüz . |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. |
SAAT: 18:51 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.