![]() |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Günün aydın, akşamın iyi olsun” diyen biri olmalı. Bir telefon çalmalı ara sıra da olsa kulağımda. Yoksa, zor değil, hiç zor değil. Demli çayı bardakta karıştırıp, bir başına yudumlamak doyasıya. Ama; “Çaya kaç şeker alırsın?” diye soran bir ses olmalı ya ara sıra…” |
Cevap: Kar Ve Çay... Ellerinize sağlık çok büyük bir beğeniyle okudum. Sevgilerimle |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] evet000 |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Herşeye biraz " SEN " katıyorum artık... Bazen, bir bardak çaya.... Bazen bir yudum suya.. Bazen de bir lokma ekmeğe... Anladım ki : bu hayatın tadı Olmuyor Bir parça SEN... Olmayınca.... |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Hiçbir şeyi, özlediğin şeyden daha çok sevemezsin…” |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlâcı olmayan bir hastalıktır özlem. Öyle ki içtiğin çaya bakınca bile gelir aklına… can Dostlarıma Gelsinnn c*c*c* |
Cevap: Kar Ve Çay... Alıntı:
|
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ... Ağlamak güzeldir, kırılmak onurlu... Yağmur yağıyor, çay da güzel olmuş, ellerim de hiç üşümüyor… kahve yerine çay var... Gereği yok manasız hatıraların peşinden gelen gece yarısı sancılarının... Ki ben zamanın birinde medet ummuştum bir kaç gram telveden.. |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Biz, çayın yalnızlığa iyi gelen tarafını da severiz.” |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dertlerin dili olmuyorki.... En iyisi bir yudum çayı yüreğe çekip ; Ah ile susmalı... |
SAAT: 20:46 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.