![]() |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Olmalı üstâdım olmalı tabii... Yüzünü görünce ve yüzüne hasret olunca; canımızı çay çektirecek birileri olmalı…” Vahap Osmanlı |
Cevap: Kar Ve Çay... çayı deminde sözü/özü Rabbimizin muhabbetinde gönlü islam sevgisinde dost dediğin olmalı,,,,,, : ) |
Cevap: Kar Ve Çay... Bazen huzur islaminesil ile yapilan iki cümle sohbet te Bazen yürek üşüyünce içilen bir kaçak çay'da Asıl huzuru ise var eden RABBE kullukta dır ,, [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Kar Ve Çay... Alıntı:
|
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çay hem ümittir, Hem hüzün, Hem gurbettir, Hem sıla… Ressam için adı konulmamış bir renktir çay, Şair için sessiz bir mısra… |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sen bir çay demle sıcacık. Ben, tüm soğuk yanlarımı, elimi, yüzümü, gönlümü alıp geleyim.. Mehmet Deveci |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Açık çay içerdi hep. . Demli olunca bardağın diğer tarafından beni göremiyormuş. . Öyle derdi. . |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Kar Ve Çay... bir kahvenin kırk yıllık hatırı varmış biz çay içelim ömürlük olsun ,,, |
Cevap: Kar Ve Çay... Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] …çay bardağında bırakılan dudak payı kadar bile uzak kalamam gözlerine… Sunay Akın |
SAAT: 15:39 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.