![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. benim çay bardağımda senin gözlerin olur, senin gözlerin sizin çay bardaklarınızda… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Sınavdan çıkan arkadaşlar..Boşverin hangi soru neydi ne değildi..kuzine,odun ateşi,kestane,kar...ve bir bardak çay .. :) gerisi detay :) bir bardak çayımla beraber sayfa sizin olsun efendim)))c*c*c*c* [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
çayın tadı dostun vefası önemlidir çay içini ,, dost gönlünü ısıtır,,,:-) |
Alıntı:
|
Alıntı:
dostla içilen çay bambaşkac*c*c* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Kahvenin hatrı kirk yılsa,çayın hatrı hala hesaplanamamış demektir.Demlik demlik caylarinız,dostlarıniz muhabbetiniz eksik olmasın.Gonülleriniz yeterki gam tutmasın,dem tutsun😊 [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Gel de misafir ol gönlüme... Nerde olduğunu soranlara. Bir gönül şairin fakirhanesinde Sevdaya demlenmiş, Çay içiyordum dersin.. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir demli çay kokusunda düştün aklıma, Hasret ateşinde kaynayan sevgiyle demlenen, Aşk deminde buram, buram sevda kokan, Anılarla doldurdun bir anda hayatımı. Kader çay kaşığı edasında karıştırırken maziyi, Şeker gibi tatlandırdı hayalin bir anda geçmişi, Sanki tüm mazimiz bir bardak çayla, Yudum, yudum içime akıp geçti. Bir çay kokusu nasılda yılları geri getirdi, Nasılda çay deminde bir bardak su hasretimi alevlendirdi, Nasıl bir aşk ki bu bende ki, Karşılıklı içemediğimiz bir bardak çayla aklıma düşürdü seni... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Bir çay vereni olmalı insanın.. Karadeniz gibi hırçın gönlüne, Ege gibi baharlar dolduran. Fıratvari dalgalara Dicle gibi yâr olan Bir çay vereni olmalı insanın... Asya gibi seven, Anadolu gibi bağrına basan...... [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Demiştim Bu çaylar soğuyacak gel diye.... |
SAAT: 07:31 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.