Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ve biliyoruz ki ; Beden yorgunluğuna çay, Gönül yorgunluğuna secde iyi gelir... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Doğrudur İzmir şiir yazdırır, Ankara ise roman Aşk ise çay demlettirir…cicekver |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Gülüşünü, hiç eksiltme yüzünden Şimdi kalkar bir çay demlerim sana sonra oturur tanımlamaya çalışırız seninle ölümü de, hayatı da… |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çay bir yaz akşamında karşımızda uzanan manzaraya dalmak ve en güzel anılarımızı hatırlamaktır tebessümle. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir gün oturup çay içelim seninle Çaylar benden olur manzara senden.. - Orhan Kemal |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Çayın da derdi mi olur demeyin, onun bile başı dumanlı... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. ELİF dedim,"VAV "dedi.. Sev dedim, çay dedi.. Yürek dedim , kanar dedi.. Kavuşuruz dedim, mahşer dedi.. Sustu... Sustum... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. İnsan bazen yağmur olup yağası geliyor. Gönül şehrine doğru... Yada demli bir çay içesi geliyor. Deminde demlenmek için Ve bazende suskun bir şiirin satır arasında olmak istiyor. Hiç yazılıp okunmamış gibi. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Beni özlüyor musun dedi Sen bir çay koy hele Demlensin şiirler Dökülsün gülüşler Sen beni o zaman gör Özletirken Konarım avuç içlerine... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Mahsun bir gönül iki avuç dua ve demli bir çayımızdan başka neyimiz var… Baha Beyoğlu |
SAAT: 03:12 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.