![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her şeyden biraz kalır Kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı..! (T.Uyar) |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni anlatmak için, otuzuncu harfim yok benim. Ya da yaşatmak için, ikinci bir kalbim. Bu yüzden suskunluğum. Bu yüzden yaşarken nefes almayışım. Bilemezsin, sevemezsin, anlayamaz, Hissedemezsin, ölemezsin... Ne yaparsan yap, bendeki seni çözemezsin… Alfaben de yetmez buna, yüreğin de ömrün de... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meğer susmak, İnsan'ın içiyle konuşmasıymış! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SUSARIM ben..! KELİMELERİM, sevdiklerimin yüreğinde CÜMLE olmuyorsa eğer..! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Anlatmak istemiyor değilim Anlaşılmayacağıma eminim Bu susmaktan sayılmaz.. " |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Sükût… Tefekküre duran derviş gibi narin; Sızı ince!Yara derin… Huzur’u sadece cümlelerin içerisinde görür ve okur olduk. Yaşamak için; Bir abdest, Bir seccâde, Bir Kur’ân-ı Kerim, Bir duâ, Ve bir yürek gerekliydi, Unuttuk . . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene... bil ki; kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece... bob dylan |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben kalbi kırılmasın diye susuyorum O verecek cevabım yok sanıyor. .. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmak, gece gibidir bazen, en siyah renkleri bile örter. Mehmet Deveci |
re: su-su-yorum ! /medineweb Vardir bi hikmeti Allah kuluna kafi degil mi |
re: su-su-yorum ! /medineweb Edepli edebinden susarmis edepsiz ben susturdum sanirmis |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Sükût… Tefekküre duran derviş gibi narin; Sızı ince!Yara derin… Huzur’u sadece cümlelerin içerisinde görür ve okur olduk. Yaşamak için; Bir abdest, Bir seccâde, Bir Kur’ân-ı Kerim, Bir duâ, Ve bir yürek gerekliydi, Unuttuk . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimi sabrından susar, kimi saygısından, kimisi de sevgisinden. . . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilinin söylediğini yüreğin ispatlamıyorsa, SUSACAKSIN... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Züleyha Yusuf'a bir mektup yazmaya başlayınca; "Yusuf..." diye başladı. Durdu. ... "Yusuf..." diye bitirdi Gördü ki hitaptan öteye geçemedi Anladı ki aşkın namesinde sernameden öte kelam yok Ve Züleyha'nın lugatında Yusuf'tan öte sözcük yok...! Nazan Bekiroğlu |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meğer susmak, İnsan'ın içiyle konuşmasıymış! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlamaktan sakın korkma ey gönlüm! Matem tutmak değildir bu... Ve gidenin ardından yas tutmak hiç değil… Gelene sevinmek, acıyan yaralara tuz basmak değil… Çölde susuz kalmış bir ceylanın çaresizliğine su bulmaktır… Kanadı kırk yerden kırılmış bir serçenin diline, Bir damla can dokundurmaktır..!! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Küçüktüm.. Sus diyerek büyüttüler.. Büyüdüm.. Neden susuyorsun diyorlar |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Okuduğum onca kitap ve konuştuğum bir çok kelime bana, susmanın en büyük ilaç olduğunu öğretti . . " Mehmet Deveci |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Kırılan yanımızı hep gizledik biz, Ama Allah biliyor!" |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zamana yükleme bütün suçları Yalnız zaman değil, sen de değiştin... (A.S.İlkan) |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ayrılmaz deme, ayrılır... Et tırnaktan, koyun kuzudan... Yavru anadan ayrılır.. Ayrılmaz deme.. Ayrıldıysa Şems Mevlana’dan, Mecnun bile Leyla’dan, O halde, "ayrılmam" deme.... |
Cevap: su-su-yorum ! yoğun bir aşk kokusu var burda camları açın havalandırın biraz boğulursunuz:) |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne zaman kırılsam birilerine, Sükut nakışlı hırkalar giyiyorum. Kıvrılıp da içimin denizlerine, Boş ver nasılsa öleceğiz diyorum... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Söz dünyayı değiştirir; sükut, seni... Senai Demirci |
Cevap: su-su-yorum ! vedalara da suskunum artık... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilerim Allah'tan bir gün kalbin görür, gözlerinin görmezden geldiklerini. . . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği yorgunluklarım ve kırgınlıklarım var ... ben hepsine 'neyse' deyip SUSUYORUM." |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonbahar sordu ;Yıkılır mısın ey ağaç, bir kuşun ağırlığıyla? Yıkılırım dedi, kuşun yaprağıma ettiği laf ağırsa… |
Cevap: su-su-yorum ! Alıntı:
agacta ki yaprak misali teslim olmak. ruzgar nereye cekerse ... isyansız... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yağmur Olup Toprağa Karışmak; ......"Sessizlik En Güzel Sestir Duyabilen İçin...!..." Biraz da Sessizliğim Konuşsun, Harfsiz Bir Dil Bulalım İçimizde; ......"Sadece İkimizin Anladığı Bir Hüzün Olsun İçinde...!...'' Şems-i Tebrizi |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hani bazen kelimeler biter Tıkanırsın Soylecek bir sey bulamaz susarsın ya Oylece kalakalırsın hani.. Bu kez yardıma baskalarının sözleri koşar Seni anlatamaz belki ama susmalarını bir nebze ifade eder.. Şimdi o satırlardayım.. Benim olmayan ama beni anlatacak olan.. Susuyorum ya ben yine işte öyle!.. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] (...) Sus giydirdim alfabeme kefenimden sızdı kanayan yanım ... .. . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayat bağıra bağıra susmayı öğretir insana … Tezer Özlü |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsanlar konuşarak değil, birlikte susmayı başararak anlaşabilirler... Susmak bir anlaşma, kelimelerin gücünün yetmeyeceği anlatım ve beraberce yapılabildiğinde en güzel eylemdir... Birlikte konuşabileceğin bir yığın insan varken etrafında, beraber gönül inşirahı ile susabileceğin insan sayısı oldukça azdır... Bu yüzden susmak, sade, zarif ve azdır... Mehmet Deveci |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilin ne kadar susarsa, gönlünün o kadar dile geldiğini göreceksin. Mehmet Doğramacı |
Cevap: su-su-yorum ! Sus gönlüm. Sebepler var edilinceye kadar. Bahaneler oluşuncaya, Birbirimizin nasibi oluncaya kadar sus... |
SAAT: 05:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.