![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Islak bir duadır suskunluğum, Cehennem değse kurumaz. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Zaman SEN Olmayınca Geçmiyor, SEN Olunca da Yetmiyor… SUSUYORUM ...! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SUSARIM ben..! KELİMELERİM, sevdiklerimin yüreğinde CÜMLE olmuyorsa eğer..! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] İnsan; hep “BİLMEDİĞİNDEN” değil ya, bazen de “BİLDİĞİNDEN” susar. Edep bilir, susar… Sabır bilir, susar… Saygı bilir, susar… Sevgi bilir, susar… Bazen de anlayanı olmadığını bilir, susar… |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Gece ile gündüz arasında, Postacısıyız kendi ömrümüzün... İçimizde yazdığımız mektupları taşırız, Adresi belli olmayan umutlara... Hepimiz masa üstünde , Boynu bükük kalmış birer kağıt, kalemiz aslında, En çok ta, sustuklarımızla...'' |
Cevap: su-su-yorum ! ''Kerbelaya düştü yüreğim ey yar...! Zeyneb'in feryatları gibi, içimde çığlık atan suskunluklarım var...! " |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayallerimi sevda yapıp cesedimi yüreğime yükledim sustum Sustukca içimdeki gül ağladı,içimdeki ağlayan güle kırılıp sustum Yaralı yagan yağmurların gözyaşları gibi topraklara gömüldüm sustum İçimdeki herşey sustu, konuşur benimle gözyaşlarım.. |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilimin susması bir şey değil, Sabrım susarsa; tüm dillerde beni duyarsın. |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Mahşeri bekliyorum.. Söyleyecek çok sözüm var orda.. SEN sıratta yürürken ayağına BEN takılacağım.. Ve düşeceksin SUSMALARIMIN ortasına.. Yanacaksın YALANLARIN kadar ! Hakkım kadar acı çekeceksin. Sakın sorma bu yüreğe ne kadar acım dokunmuş olabilir ki diye.. Sen anlamazsın,sadece bekle diyorum.. SUSMALARIMIN ardında bir CEHENNEM saklıyorum... |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sonra Oturup Hüngür Hüngür Ağlasam . Boş Geçirdiğim, Bağırmadığım, Sustuğum Günlere . . |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmak*gece gibidir bazen , En siyah renkleri bile örter.* |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Anlatacak gücüm yoktu belki; ama susacak çok şeyim vardı... Mehmet Deveci |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kayıplardayım yine.. sensizliğin boş ve karanlık sokaklarında.. Son demlerimi yaşıyorum belki de şuan.. öyle yorgun ve bitkin bir halde ki yüreğim Kelimeler bile düğümleniyor boğazımda.. Şimdi sen söyle.. Acı mı veriyor seni sevmek Yoksa acıya davetiye midir yokluğuna direnmek.. |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "ÖZLEM" Sıkı Bir Yumruk gibi Çökünce ,Göğsünün Tam Ortasına "SUSMAK" En İyisidir...!! |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir Garip ''BOŞLUK'' içimde... Suskunluklarımı Biriktirdim Sessizce... Ve Artık ''MUTLULUK'' Kokan ''GÜLÜŞLERİM'' Yok Yüzümde... Bir ''YORGUNLUK'' Taa İçimde... Vazgeçmişliklerim Var Vazgeçemesem de...... |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil” |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SUSARIM ben..! KELİMELERİM, sevdiklerimin yüreğinde CÜMLE olmuyorsa eğer..! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmaktan haz alıyor yüreğim! Musalla taşındaki cesedin suskunluğu kadar suskunum! Konuşmalara küstüm! Gemilerim artık kendime yol alıyor. Her zaman her yerde her istenileni anlatamıyorum. Kime, neyi, nasıl ispatlayacaksın! o halde suskunluğun elini tutuyorum. Merhem tutmaz öyle yaralarım var ki! Konuşamıyorum… İçime atıp susuyorum. Kurşun geçmez şartlanmış beyinlere söz geçiremiyorum. Sayfalarca susuyorum. Kelimelerimin dinlenmeye en çok muhtaç olduğu anlarda, Beni anlayacak bana derman olacak birini aradığımda, O çok (boş) konuşanlar kaçıyor. Sokağımın gece yarısı suskunluğa terk edildiği gibi, Bende yüreğimi suskunluğun kucağına bırakıyorum Konuştuğum zaman mahkûm, Sustuğum zaman zanlı muamelesi görüyorum. Ne yapacaksın, kime gideceksin… Anlamsız konuşmalardan kendime sığınıyorum Zor olanı tercih ettim sustum… Boğazıma dizilmiş sözcükleri söylemeden, haykıramadan, içime atarak… Bir bilseler susan birinin gözlerinde çuvallar dolusu kelime olduğunu, Ve yine bir bilseler söz tükenmişse en güzel cevabın susmak olduğunu… Tarif edemediğim acıları, Hayal kırıklıklarımı susuşlarımla örtüyorum. Yüreğimin en ücra köşelerine inen zehirli oklardan Canım çok yandı! Konuşursam; Kırmaktan, kırılmaktan Gözyaşlarımı tutamamaktan Kelimeleri yan yana getirememekten Yaralı kelimeler sunmaktan korkuyorum. Geri alınmayacak kelimeler adına; ağzımın sürgüsünü çektim! Şuan boğazımda düğümlenen kelimeleri çarmıha germekle meşgulüm Sustum… Ben sustukça suskunluğumun üstüne düşman gibi sözcükler yağsa da İncitseler de beni, artık vakit susma vaktidir Korkup kaçtı, Suçunu kabul etti, Haksız olduğunu kabullendi diyecekler… Desinler… Dudağım mühürlü! Duygularım susuşlarımda saklı kalacak. Yıllardır biriktirdiğim hiç kullanılmamış kelimelerimi Devren satılığa çıkarıyorum. İlan verdim! Alan olmazsa kalbimin morgunda biriktireceğim... Sahi, her susan haksız mıdır? Belki de her Suskunluğun arka planında ciltler dolusu anlamlar vardır. Kim bilir! Ve bir gün Söylenmemiş cümlelerimi zulama koyup gideceğim bu şehirden Varsın kaçtı desinler… Susacağım! Derin denizleri her rüzgâr dalgalandıramaz….. "Alıntı" |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] “Lâl oldu dilim dünyaya, Konuşsam yağmur yağıyor , Sussam harf harf göl oluyor yüreğim, Anladım ki SANA susuyor ömrüm…” Şems-i Tebrizi |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] ''Sustuk... Havale eyledik ALLAH'a. O sustuklarımız, ahirette konuşacaktır, Unutulmasın ...'' |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sustum.. En “VaV“ halimle sana sevdana sustum… Çünkü sen; Umut oldun ”VaV“ hali yalnızlığıma.. “Elif“ oldun Can'ı sende saklı yarınlarıma.. Gül oldun dalında “cennet“ yazılı kavuşmalarıma.. |
Cevap: su-su-yorum ! Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Allah de ve sus ! Başka hiçbir şey söylemeye değmez.." |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kırılmış biri....; Çok güzel Susar..... Her şeyine hasret kalırsın.....! |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "İnsan; bir gözlerine dolanı, Bir de yüreğinde, Kördüğüm olanları anlatamaz... Sadece; Susar, susar, s u s a r.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Anlatmaya kelimelerin yetmeyeceği yorgunluklarım ve kırgınlıklarım var ... ben hepsine 'neyse' deyip SUSUYORUM." |
Haykırırcasına susmak nedir hiç bilir misin..? Ya da avazı çıkarcasına sükûta gem vurmak... İşte sensiz geçen her lahza benim suskunlukla arkadaşlığım demekti... ( snnclk ) |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] _//Ne kadar sustuysam, çığlıklarım parçaladı nefesimi... "Nasılsın" sorusuna, Ö L Ü Y O R U M diyemedim..___/ |
Sanır mısın ki; Ölüm, bir son oluş ya da bir yok oluş..? Cennet değil midir bizi kavuşturacak, işte budur asıl iş... ( snnclk ) [ Umarım oluyordur ] |
Ve iç ses fısıldar ; Suskunluğum Sana vurgunluğumdan .. |
Susuyorum, sustukça büyütüyorum acılarımı. Acıtmaktan korkarken kanatmak düştü yüreğimi. Yüreğim kanarken de SUSMAK düştü payıma.. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Nereye çevirsem yüzümü, Hep şu cümle dikiliyor karşımda; "kader size susun demişse, bağırmayın..!" |
gecenin üçünde bağırmak olsa olsa ölü salası okuyan müezzinler de olurc* |
Alıntı:
Farzedin ki karşınızda hastane köşelerinde sabahlayan biri var ..kafasını dagıtmak istedi ..yazdığı hüzünlü satırları okuyup yorum yapmak yerine saatine takılan birini bilseydi emin olun daha fazla yazardım.. Bence yargılamak yerine karşınızda ki kişinin ne durumda olduğunu hissederek yazın.. Saygılar.. |
kederin sana sus demişse konuşmak beyhude bir çırpınış olur,,, |
Alıntı:
yazacaksan faydalı bi şey yaz. Cıvıtacaksan sus! |
amacı aşan bir espri yapmışım.su damlası hanımdan özür diliyorum. Bir daha dikkat edeceğim. ozr* |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Ben senin yarana bakıp nasıl acıdığını anlarım, sen benim neye kırıldığımı farkedemezsin. |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hangi acı’nın izi kalmadıki; Yüreğim(iz)de.!! ” A L L A H ” hatırı için Sabır dedim Sessizce… |
bi susmalar konuşabilseydi konuşanlar susardı,,,, |
Susmak , Kimi zaman ateşe su Kimi zaman ateşe rüzgar olmuştur. Şems-i Tebrizî |
SAAT: 05:52 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.