![]() |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Soylu bir şarkıyı yüreğine gizleyenlerin sessizliğiyle susuyoruz.. Biz, gördüklerimizden ibaretiz, ama hayat görünenden ibaret değil.. Hadi birlikte inelim sessizliğin kuyusuna ve orada bağıra çağıra susmaya devam edelim tüm söylenmemişleri.. |
sustuğun anlar değil, Yutkunmak zorunda kaldığın anlar , Rahat bırakmaz seni... |
Elinize sağlık |
Alıntı:
|
Hakkını helal ettin mi? |
Alıntı:
Sizde edin inşaAllah..(: |
Alıntı:
|
Şair ;diyor ya, Belkide yutkunma yeridir bu dünya , Sustuğu tüm yaşanmışlarına... |
Sus dilim. Sus şimdi. Zaman sükut zamanı... Yüreğini sıvazla “ vâv “ ile, Sonra da gülümse “ elif “ bereketiyle. |
Hiç yüreğine fısıldadın mı adımı..? Kaç hece yokluğum..? Susuyor musun sende bazı ben gibi..? Sayfalarca konuşmadan... |
Susuyorsak çoğu şeylere ,bir şey bilmedigimizden veya saf olduğumuzdan değil,, Allah'a havale ettiğimizden ve vekilimiz olarak ona bırakdığımızdandır... |
Öyle bir susar'sınki bazen, Sen susarsın kalem konuşur Feryat figan döker içini İnzivaya çekip yüreği.. Tuttuğun ne varsa içinde Salıverir hesapsız satırlara Dil susarsa, Kalem konuşur Sözlerin konuşur Yüreğin konuşur.. |
İnsanın bazen ne kadar susmaları oluyor İçini acıta acıta,,, |
Susmak, konuşmaktan daha kıymetlidir, hayırlıdır. Söz bitebilir, fakat sükût hiç bitmez. Çünkü susmak, dünyanın en uzun cümlesidir. |
Bogazim da düğümlenen sözcükler var , Ama gel gör ki herşey ; Bir cümleyle ifade edilmiyor, Bazen sabrın ,bazen insanlığın Bazen de ; Mecburiyetlerin önüne geçilmiyor / susuyorum... |
Sustum; dilimdekileri değil, yüreğimdekileri söyleyememekten... |
Neyi susarsan sus, ama hep beni söyle olur mu? hep beni söyle, içinde kalmasın... |
“ . Bazen her şey için artık çok geçtir SUSARSIN. Bazen hiç kimseye hiç bir yere ait olmadığını anlar SUSARSIN..! Bazen yitip giden geçmiş için SUSARSIN..! Bazen de gerçekten konuşmaya gücün kalmaz, kelimelerin tükenir SUSARSIN..! Bazen Hasretlerine, özlemlerine karşı koyar SUSARSIN...!! Bazende çaresizliğine boyun eğer ister istemez SUSARSIN. _✍️ |
Sustum _____ Ana dilim ,"Hasret" oldu... |
Sözler bitince değil , Yüreği yakan kelimeler birikince Suskunluk başlar.... |
Susturdum; Kalbimin dilini , Gelme ; Seni duymaz artık...! |
Özlemeye nerden başlıyorduk,, Sesinden mi ? Gülüşünden mi ? Yoksa sustuklarımızdan mı ? |
Yara yaraya değmeyecekse Hiç bir şiire el sürmeyin, Bırakın Her şiir kendi yarasını sarsın ... |
Gördüğünü anlat dediler, Hiç bir şey anlatamadım, Oysa ne hissettiğimi deselerdi Kim sustura bilirdi ki beni...!! |
Ne çok " susuyorum " sana bilsen..!! |
Ne kadar susarsan sus bana , Bir gün duymuyacağım seni....!! |
Sustum; Gerçek ve derin susma benimkisi, Hayatın devamlılığıne devam eder Gibi dondurdum Hayatı Yerinde sayan , sende asılı kalan ruhumu Yaşatma çabası içerisindeyim. Paylaşılmayı isteyen arsız yüreğine Yenilmiyeceğim.. Gözlerinin değdiği kim varsa orada kal. Sana kendini bir daha gözlerimden Göstermiyeceğim...!!! |
Şu hayatta neyi öğrendin derseniz, "Susmayı" öğrendim derim. Susmak kelimesi olmayan duyguların , En güçlü ifadesidir Çünkü.... !! |
BOĞULARAK ÖLENİ BİLİRİM YANARAK ÖLENİ HATTA DONARAK ÖLENİ DE PEKİ YA SUSARAK ÖLMEK 😞 |
Sustum, Bekledim, Herkez alelacele birine yetişmeye çalışırken , ben durdum ve seni bekledim... |
Alıntı:
|
Susacağım! Derin denizleri her rüzgâr dalgalandıramaz….. |
YAR… Neden çelme taktın bahar kokulu düşlerime? Hani yağmurların? Neden yağmaz şehirlerime? |
Ne konuşarak, ne de susarak, Bazı gerçekleri sadece noktayı koyarak anlatabilirsin... Çünkü bazı insanlar, Ne demek istediğini ve neyi kaybettiğini ancak yokluğunda anlar. |
Susuyorum ve biliyorum duyuyorsun ... |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Uzun uzun susuyoruz sözün kıyılarında Hangi kapıyı aralasak bir uzaklık esiyor Hiç bir düşünceyi sonuna dek götüremiyoruz., |
Bir insan en çok kimin yanında susuyorsa, aslında en çok onunla konuşmak istiyordur. |
Ağlamak gözlerden akıp kurtuluyor da, Susmalar içinde birikip duruyor... Mehmet Deveci... |
SUSKUN SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Anlaşılmadığım ve Anlamadığım Bir Dünyada Kelimelere Küsüm Sadece... YALNIZ SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Kimsenin Kalabalığı Olmadım ve Kimseyi de Kalabalık Edemem Bundan Sonra Dünyamda, Bu da Benim Tercihim. GÜVENSİZ SANIYORLAR BENİ; Değilim.. Sadece Kendi İçimde Kendime Göre Bir Dengem Var, ve Bir Daha Kırılırsam Toparlanamama Endişesi Taşıyor Yüreğim. BU YÜZDEN ŞİMDİLİK SADECE KENDİME GÜVENİYORUM. Anlamakta Zorlandığım Bir Dünyada, Anlaşılmayı Zaten Beklemiyorum... BEN BÖYLE İYİYİM... |
Seni düşlerime aldım, Uykusuz kaldım. Seni uykularıma aldım, Düşsüz kaldım. Başıma aldım, sensiz; Gönlüme aldım, başsız, Sensiz, yollarda pulsuz, Pullarda mektupsuz kaldım. Sana adlar aradım.. Ardında adsız kaldım... Sonramı, sustukça susmalara doyamadım |
SAAT: 05:45 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.