![]() |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Her şeyden biraz kalır Kavanozda biraz kahve, kutuda biraz ekmek, insanda biraz acı..! (T.Uyar) |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni anlatmak için, otuzuncu harfim yok benim. Ya da yaşatmak için, ikinci bir kalbim. Bu yüzden suskunluğum. Bu yüzden yaşarken nefes almayışım. Bilemezsin, sevemezsin, anlayamaz, Hissedemezsin, ölemezsin... Ne yaparsan yap, bendeki seni çözemezsin… Alfaben de yetmez buna, yüreğin de ömrün de... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meğer susmak, İnsan'ın içiyle konuşmasıymış! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] SUSARIM ben..! KELİMELERİM, sevdiklerimin yüreğinde CÜMLE olmuyorsa eğer..! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] "Anlatmak istemiyor değilim Anlaşılmayacağıma eminim Bu susmaktan sayılmaz.. " |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Sükût… Tefekküre duran derviş gibi narin; Sızı ince!Yara derin… Huzur’u sadece cümlelerin içerisinde görür ve okur olduk. Yaşamak için; Bir abdest, Bir seccâde, Bir Kur’ân-ı Kerim, Bir duâ, Ve bir yürek gerekliydi, Unuttuk . . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] susmak kabullenmek değil, cevaptır anlayabilene... bil ki; kısa cümleler kuruyorsa insan, uzun yorgunlukları vardır sadece... bob dylan |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben kalbi kırılmasın diye susuyorum O verecek cevabım yok sanıyor. .. |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Susmak, gece gibidir bazen, en siyah renkleri bile örter. Mehmet Deveci |
re: su-su-yorum ! /medineweb Vardir bi hikmeti Allah kuluna kafi degil mi |
SAAT: 07:13 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.