![]() |
re: su-su-yorum ! /medineweb Edepli edebinden susarmis edepsiz ben susturdum sanirmis |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ve Sükût… Tefekküre duran derviş gibi narin; Sızı ince!Yara derin… Huzur’u sadece cümlelerin içerisinde görür ve okur olduk. Yaşamak için; Bir abdest, Bir seccâde, Bir Kur’ân-ı Kerim, Bir duâ, Ve bir yürek gerekliydi, Unuttuk . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kimi sabrından susar, kimi saygısından, kimisi de sevgisinden. . . |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dilinin söylediğini yüreğin ispatlamıyorsa, SUSACAKSIN... |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Züleyha Yusuf'a bir mektup yazmaya başlayınca; "Yusuf..." diye başladı. Durdu. ... "Yusuf..." diye bitirdi Gördü ki hitaptan öteye geçemedi Anladı ki aşkın namesinde sernameden öte kelam yok Ve Züleyha'nın lugatında Yusuf'tan öte sözcük yok...! Nazan Bekiroğlu |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Meğer susmak, İnsan'ın içiyle konuşmasıymış! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ağlamaktan sakın korkma ey gönlüm! Matem tutmak değildir bu... Ve gidenin ardından yas tutmak hiç değil… Gelene sevinmek, acıyan yaralara tuz basmak değil… Çölde susuz kalmış bir ceylanın çaresizliğine su bulmaktır… Kanadı kırk yerden kırılmış bir serçenin diline, Bir damla can dokundurmaktır..!! |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Küçüktüm.. Sus diyerek büyüttüler.. Büyüdüm.. Neden susuyorsun diyorlar |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] Okuduğum onca kitap ve konuştuğum bir çok kelime bana, susmanın en büyük ilaç olduğunu öğretti . . " Mehmet Deveci |
Cevap: su-su-yorum ! [Linkler Ziyaretçilere Kapalıdır.Giriş Yap Veya Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
SAAT: 07:16 |
vBulletin® Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
User Alert System provided by
Advanced User Tagging v3.2.6 (Lite) -
vBulletin Mods & Addons Copyright © 2025 DragonByte Technologies Ltd.